Не бързайте да кръщавате дтето си с тези имена – разберете защо!

промоции

Емоционално леки имена


Женски: Валерия, Людмила, Лидия, Лилия, Олга, Светлана, Полина.

Мъжки: Валери, Лъчезар, Огнян.

Сред родените през 2017 г. носители на емоционални имена е висока вероятността от появата на изключителни артисти, музиканти и художници. Но не бързайте да се радвате! Талантът е нещо чудесно, когато става дума за слава, големи хонорари и любовта на публиката. Но талантът още е и изнурителни преживявания, повишена ранимост и висока вероятност от нервни сривове. Спомнете си колко от талантливите хора са живели щастливо. Колко често животът на ярките творчески личности е белязан от трагедия.

Така че давайки на родените през 2017 г. деца емоционални имена, бъдете внимателни! Да, те могат да имат ярък живот, но като никой друг се нуждаят от родителска подкрепа, любов и главното – от правилно възпитание.

Логически имена

Женски: Виктория, Констанца, Натали.

Мъжки:. Антон, Артур, Виктор, Кирил, Константин, Марк, Николай.

На родените през 2017 г. носители на логически имена звездите обещават да усилят интуицията. Съгласете се, че хармоничното съчетание от интуиция и ум е доста ценно. Но то в никакъв случай не е достатъчно за успеха необходима е още и мотивация. А с мотивацията родените под необичайните звезди на 2017 г. притежатели на логически имена могат да имат проблеми.

Работата е там, че освен всичко друго звездите обещават да усилят и… мързела. Така че, от една страна, на тези деца по-лесно ще им се удават училищните предмети, а от друга за да има полза от всичко това, родителите ще трябва да положат доста усилия в борбата с техния мързел.

И тук обаче има една тайна – достатъчно е да успеете да заразите такова дете с нещо интересно, и от мързела няма да остане и следа. Нещо повече, именно от тези деца обикновено израстват изключителни учени и изобретатели.

Главното е интересът им да се окаже дълбок.

Властни и енергично напористи имена

Женски: Анна, Валентина, Галина, Дария, Елена, Жана, Ина, Маргарита, Мария, Надежда, Нели, Татяна, Юлия, Яна.

Мъжки: Андрей, Валентин, Владимир, Димитър, Иван, Илия, Матей, Петър, Юлиян, Юрий.

Парадоксът е, че за носителите на напористи имена 2017 г. обещава да е благоприятна. Докато за децата, които се появяват на бял свят през тази година, тези имена не могат да бъдат определени като благоприятни.

Работата е там, че на дошлите на бял свят през 2017 година притежатели на тези имена звездите обещават още повече да усилят не само напористостта, но и импулсивността им. В ранно детство това най- вероятно ще се проявява във вид на неконтролируеми детски капризи и истерии, а в по-зряла възраст може да прерасне в такива неприятни черти като авторитарност, безапелационност и егоцентризъм.

Естествено, това не означава, че тези имена не бива да се дават на родените през 2017 година. Напротив! Просто, ако сте избрали едно от тях за своето дете, трябва да положите усилия чрез възпитанието по някакъв начин да успеете да уравновесите нежелателните черти в характера му.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар