Тези имена могат да донесат късмет и щастие на вашето дете, ако го кръстите ето така!

промоции

Годината на Червения Петел е доста необичайна и това не може да не се отрази на хората, родени в този период

На първо място, това ще се прояви в характера на появилите се на бял свят през 2017 г. момиченца и момченца, където ще присъстват такива черти като импулсивност, обострена чувствителност, развито самолюбие и бърза реакция. Освен това много от родените тази година ще се отличават с нестандартно мислене и това трябва да се има предвид при тяхното възпитание.

Обикновено такива деца категорично не трябва да се поставят в строги рамки – това няма да донесе никаква полза и може да завърши с открит бунт. От друга страна, именно нестандартността на мисленето може да осигури на тези деца действително голямо бъдеще. А за да намерят общ език с тях, от родителите се изисква не натиск, а търпение, ласка и уважение към малкия човек. Именно такъв подход ще помогне за реализирането на могъщия потенциал, с който природата награждава родените през тази година.

БЛАГОПРИЯТНИ ИМЕНА

Реактивни имена

Женски: Александра, Алиса, Кристина, София.

Мъжки: Александър, Богдан, Борис, Владислав, Георги, Евгений, Михаил, Симеон, Теодор, Филип, Феликс.

Ако сте решили да изберете за новороденото едно от тези имена, няма да сбъркате. Природата обещава да го награди с добър интелект, дълбока интуиция, остра наблюдателност и главното – с хватка. Тези хора умеят да постигат своето, но не действат с груб натиск, а с нестандартни, изненадващи методи. Външно могат да изглеждат по-спокойни и послушни от другите деца. Но помнете, че зад привидното спокойствие се крие остър ум, готов в нужния момент мълниеносно да изчисли ситуацията и да премине към активно действие. Такива таланти несъмнено помагат за успеха в практически всяка сфера – в любовта, бизнеса, учението, спорта и дори в сферата на изкуствата.

Уравновесено- енергични имена

Женски: Вяра, Вероника, Диана, Екатерина, Ирина, Карина, Нина.

Мъжки: Данаил, Павел, Робърт, Едуард.

Тези имена са едни от най-благоприятните за спокоен и балансиран живот и родените през 2017 г. също не са изключение. Обикновено те са послушни и разбрани деца, които добре се поддават на възпитание. Що се отнася до родените в Годината на Червения петел хора с такива имена, звездите в допълнение засилват и емоционалната им дълбочина. Несъмнено подобна повишена емоционалност ще направи живота им наситен и интересен, а общата уравновесеност на характера няма да позволи емоциите да вземат връх.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар