Как да разпознаете отровната ревност?

алкогард промоция

Тя е убийствено изтощителна и за човека, който я изпитва, и за човека, към когото е насочена


Ако вие сте тези, които мъжете ревнуват, или приемате, или се опитвате да ги промените, или си тръгвате. За съжаление много често мъчително преминавате през вариант 1 и 2, за да приключите пак на вариант 3.

Ако вие сте ревнивите, направете всичко възможно, за да разберете какво предизвикава тази лоша емоция. Като размислите, може сами да стигнете до извода, че правите от мухата слон и за няма нищо тормозите и себе си, и партньора си. Това означава да се контролирате и да променяте себе си, ако искате да запазите връзката. Мъжете харесват да бъдат ревнувани малко, за да се чувстват велики, но мразят да бъдат ревнувани много, особено пък ако не дават повод. Тогава го схващат като огромно посегателство върху свободата и достойнството си.

Вярвайте в себе си и в партньора си. Вие сте заедно, защото и двамата го искате. Нормално е други хора да влизат и излизат във вашите отношения под различна форма, но това не бива да намалява доверието ви един в ДРУГ.

Щом наистина смятате, че имате основание да ревнувате и да сте наранени, споделете с партньора. Нека негативната емоция не остава да расте във вас. Когато изкажете на глас какво е предизвикало ревността ви и как сте се почувствали, може да ви прозвучи нелепо, така че проблемът да се реши от самосебе си. Или пък да получите правдоподобно обяснение, за да изгладите недоразумението. Това са оптимистичните варианти. Но дори и да се окаже лошият – т.е. да получите потвърждение, че има защо да ревнувате, добре е, че вече всичко е ясно.

Не се заблуждавате, искате отговори и истини, пише „Всичко за семейството“. В случай, че във връзката ви има трети човек, ревността е най-малкото, което можете да изпитате. От предаденото доверие и загубената любов много повече боли.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар