Непрекъснато въртите халката около пръста си? Вижте какво означава това!

Всеки психолог и специалист по кинесика (наука за жестовете и мимиките) ще ви каже, че пръстенът е индивидуално бижу и е от значение на кой пръст го поставяте.

По избора на обици, гердани и гривни могат да ви направят психологически портрет, който става още по-

халка

Какво издават бижутата за вас?

пълен в зависимост от това как докосвате накитите.

Местите пръстена от един пръст на друг

Това поведение издава скрита тревожност, която се появява, когато сигурността е поставена под въпрос. А се нуждаете от стабилност, за да се уповавате на нея. Пръстите символизират индивидуалността.

Винаги носите гривната на дясната ръка

Китките символизират чувството за сигурност. Гривната на дясната ръка е свързана с майчината обич. Бижута на лявата китка показват по-силно желание за бащина опека.

Обожавате да се кичите с гривни

Това сочи носталгия по загубения рай от детството. Освен подчертана жизнерадост, означава и чувство на несигурност.

Хапете между устните медальона, около врата си

Това автоматично движение на нервност е свързано с рефлекса на всмукването и издава желание за помирение. Движението има разновидност – постоянно го държите между пръстите си. Това издава копнеж по нежност.

Механично пипате обиците си

Това движение издава чувството ви на удоволствие, внимание и интерес. Ухото е чувствителна ерогенна зона, богата на капиляри.

С показалеца се заигравате с верижката на врата

Подобно движение издава известно неудобство. Символично подсказва за отегчение и еднообразие.

Носите пръстен на лявото кутре

Този избор сочи, че човекът го тегли носталгия към детството и корените. Има елемент на инфантилност.

Носите пръстен на левия палец или друг пръст, различен от безименния

Това показва желание за удоволствия и спомени, свързани с миналото на човека, пише „Жуpнaл“. В очакване сте на развитие на връзка, надявате се на хармоничен съюз. Левият палец отговаря за креативността и въображението, а пръстените на останалите пръсти говорят за чувственост и еротика.

Пръстен на левия безименен пръст

Този пръст отговаря за чувствата, съединението, брака и за емоционалната връзка. Когато някой носи два пръстена на левия безименен пръст, това издава изострено желание за обвързване.

Пръстен на десния безименен пръст

Това е пръстът на любопитството и амбицията, на упованието в бъдещето. Безименният десен пръст е на постоянството и упоритостта. Когато слагате пръстен на дясната ръка, но на друг пръст, то вие сте личност с борбен характер, опортюнист. Десният палец се свързва с желанието и мотивацията.

Непрекъснато въртите халката или пръстена около пръста

Този жест издава момент на неувереност и на директно разочарование. Това не значи, че ще се разведете скоро, но без съмнение има проблеми, които трябва да решите.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар