От Везни до Риби: Какъв спорт е най-подходящ за вас?

Ето как спортуват различните зодии. Тук може да видите от Овен до Дева.

Везни

Те са деликатни, дипломатични и не харесват бойните спортове, които възприемат като физическо насилие. Харесват отборните занимания. Но предпочитат да останат пасивни наблюдатели, не участници. По правило

зодия Риби

Рибите са скромни, резервирани, индивидуалисти

не обичат да хвърлят много енергия в този тип занимания, а и се уморяват лесно. Един прекалено динамичен спорт може по-скоро да ги откаже или направи апатични, отколкото да ги спечели за каузата.
Подходящи: йога, шахмат

Скорпион

Магнетични и индивидуалисти, родените под този знак са по-склонни да се занимават с нещо самостоятелно, отколкото да хвърлят сили и енергия в масови занимания. А и обичат да се отличават от тълпата, да бъдат забелязвани, което в отборна игра няма как да стане. Харесват агресивни спортни занимания и такива с много предизвикателства и изпитания на волята.

Подходящи: бокс, бойни изкуства

Стрелец

Когато говорим за спорт, това е един от най-спорните знаци. Част от представителите на зодия Стрелец обичат състезанията, други предпочитат по-спокойните занимания. Въпрос на настройка и лични приоритети. Като цяло обаче Стрелците са подвижна зодия и харесват движението. Привличат ги предизвикателствата и игри, при които се печели честно. Обичат отборните спортове и в такива са много всеотдайни.

Подходящи: баскетбол, футбол, волейбол

Козирог

Въпреки предпазливата си природа, обичат спорта. Те трудно започват да тренират, но веднъж започнали се отдават изцяло на избора си. Представителите на тази зодия обичат да наблюдават спорт и да го коментират.

Харесват смелите, агресивни игри и такива, които поставят различни изпитания пред характера на участниците. Ако трябва обаче да поддържат форма, биха избрали нещо по-спокойно.
Подходящи: колоездене, туризъм

Водолей

Те са непредвидими, с бърз ум и интересни решения. Същото това се вижда и в спорта, който тренират за удоволствие. Не харесват монотонните игри, но пък оценяват отборните спортове, в които се чувстват част от едно цяло. В същото време харесват и занимания, в които биха блеснали с бързата си реакция. По принцип спортът трябва да провокира въображението им, а не да следва рутината.

Подходящи: колоездене, автомобилни спортове

Риби

Рибите са скромни, резервирани, индивидуалисти – и в ежедневието, и в спорта. Те не харесват масовите спортни прояви, макар понякога да изненадват и с такъв избор. Но като цяло обожават занимания, свързани с вода. Не обичат да гонят победи и резултати в спорта, предпочитат да го практикуват за собствено удоволствие. Харесват и занимания, които тренират ума, самодисциплината, характера.

Подходящи: плуване, бойни изкуства

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар