От Овен до Дева: Какъв спорт е най-подходящ за вас?

промоции

За някои добър избор е интензивната тренировка, а други предпочитат по-мързеливите начини за поддържане на форма. И от двата варианта има полза, стига да са съобразени с характера на хората, родени в конкретния зодиакален знак, твърдят астролози.

Овен

Представителите на тази зодия са импулсивни, темпераментни, дръзки, смели и нетърпеливи. Буйната им

зодия Овен

Представителите на зодия Овен са импулсивни

натура ги тласка към пo-екстремни изживявания, съответно и спортове. От друга страна, те са доста непостоянни, което пък често сменя интересите им в движение. При всички случаи избраният спорт трябва да им носи предизвикателство. Те обичат да се състезават, така че е необходимо да има и някакво крайно класиране.

Подходящи: бягане, футбол, тенис

Телец

Колкото и да са упорити и трудолюбиви, Телците са мързеливи по отношение на движението. Те са предпазливи при избора на каквато и да било гимнастика или спорт. Имат нужда от повече време, за да обмислят. Не харесват ексцентричните дисциплини и трудно биха ги приели. Ако обаче се запалят по даден спорт, то следват неотклонно препоръките на треньора или инструктора.

Подходящи: спортно ходене, туризъм

Близнаци

Понякога те са дразнещо активни. Имат неспокоен и малко нервен характер, което проличава и при избора им на спорт. Родените под този знак са капризни и все намират недостатъци на съотборниците си, треньора или мястото, където спортуват. По принцип не са склонни да отделят твърде много време за подобни занимания. Не харесват скучните и еднообразни спортни активности, фитнеса и прекалено самотните занимания.

Подходящи: бойни спортове, футбол, волейбол

Рак

Раците не са спортисти. Трудно ще ги принудите да отидат на мач или спортна среща като зрители, какво остава да се занимават с нещо подобно. Те предпочитат домашните, спокойни занимания. Затова и за тях най-подходящи са индивидуалните форми за поддържане на силуета. Единствените спортове, които са склонни да практикуват, са свързани с открити пространства и вода.

Подходящи: плуване, ски

Лъв

Родените под този знак са безстрашни, амбициозни и почти винаги спортно нахъсани. Влагат спортна злоба (в добрия смисъл) почти във всяка дейност, с която се захванат, включително и спорта. Но мразят загубите и се ядосват много, когато биват победени, пише“Журнaл“. Те са енергични, упорити, обичат честната конкуренция и спортове, заредени с театрален ефект или драматични обрати, които владеят публиката.

Подходящи: футбол, баскетбол

Дева

Девите са несигурни, когато трябва да изберат спорт. Те са сложни характери и понякога е трудно да им се угоди. Харесват точните дисциплини, при които е ясно как се играе, как се оценява играта и кой точно печели. Размитите и неясни победи няма да им харесат, както и спортове, при които оценяването е субективно. В същото време харесват и биха тренирали с удоволствие неща, при които има движение, бързина, прецизност.

Подходящи: фехтовка, тенис

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар