Запознай се с гаджето на мама!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Спрете с това чувство за вина! Не се е случило така само във вашето семейство


Вашето дете не е единственото, което живее отделно от единия си родител. Във всяко трето-четвърто семейство нещата не са“както трябва“. Психолозите са категорични, че е по-добре да се разделите с партньора си, отколкото да живеете под един покрив и детето ви да расте с двама родители, които не могат да се понасят и се карат непрестанно.

След като се отърсите от вината, ще се успокоите и вероятно любовта ще дойде отново. Междувременно може детето ви вече да е навлязло в сложната тийнейджърска възраст. Не се паникьосвайте. Не показвайте притеснението си от факта, че искате да изградите стабилни отношения с някого. Бъдете уверени, че заслужавате щастие. Това е първото, което трябва да постигнете за себе си, а вашият син или дъщеря ще го усетят.

Новият партньор влиза не само във вашия живот, но и в живота на детето ви, което е в доста деликатна възраст. Затова имате малко работа да свършите, преди да хвърлите лицата във фурната и да поканите гаджето си на вечеря у дома. Опознайте го. Уверете се, че не е човек, който иска само кратка афера. Ако е такъв, няма лошо, просто не е нужно да го представяте на детето. Но и недейте да лъжете, когато ви пита с кого излизате. Вие сте възрастен човек и имате право на личен живот. Ако новото ви гадже има желание за сериозна връзка, деликатно подразберете какво е отношението му към децата.

Разказвайте понякога за вашето, с интерес слушайте за неговото. Когато чуете „Запознай ме с тийнейджъра“, не забравяйте да попитате и тийнейджъра дали има желание за среща. Трябва да е наясно, че уважавате чувствата му. Щом отсече, че не желае да се вижда с новия ви партньор сега, изчакайте. След време поговорете пак. Кажете му, че държите на този човек и за вас би означавало много, ако позволи да ги запознаете.

По време на първата среща не изпадайте в любвеобилни настроения нито към единия, нито към другия. Най-добре тя да е на неутрална територия, но на място, което синът или дъщеря ви харесва.

Важно е да няма сериозни разговори, неделикатни въпроси и, разбира се, темата за развода е табу. Опитайте се да направите вечерта забавна. Ако новият ви партньор и детето имат общи интереси – любим спорт, музика, мода, наблегнете на тях.

Това ще е началото за изграждането на съвсем нови взаимоотношения, за които си струва да положите усилия, пише „всичко за семейството“. Може би те са шансът ви за истински щастливо семейство – вашият и на вашето дете.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар