Модни вариации на тема „малка черна рокля“

промоции

Легендарната Коко Шанел твърдяла, че най-важната дреха, която всяка жена трябва да има, е малката черна рокля


Подходяща за всеки сезон, тя може да се комбинира с безброй аксесоари според стила, фигурата и настроението ви. Стои добре и на младите, и на възрастните. Идеална е както за офиса, така и за вечерни коктейли или приятелски събирания. С нея можете да бъдете на националния празник 3 март или на 8 март, ако уважавате този ден на жената и майката.

По правило кройката на тази рокля е максимално изчистена. Еднакво модерни са моделите, които плътно следват извивките на тялото, както и разкроените и пристегнати с колани. Почти не се срещат предложения с набори, волани или други релефни елементи.

При материите цари по-голямо разнообразие. Хитовият плат за отминаващата зима е нежното и приятно за носене кадифе. Тъй като блести и привлича светлината, е желателно, ако нямате съвършена фигура, да заложите на невталена рокля или на модел с висока талия. За да уравновесите пропорциите си, може да си позволите мини предложение или поне да скъсите подгъва до средата на коляното. Изкуствената кожа е другият безспорен фаворит. Агресивното рокерско излъчване на изработените от нея рокли е смекчено от романтични кройки, декоративни перфорации и почти незабележими флорални щампи.

Деликатната дантела отдавна си е извоювала славата на най-женствената материя. Решите ли да заложите на ефирна ажурена рокля, е препоръчително подплатата й да бъде в телесен цвят, а не в обичайното черно.

Студената вълна е практична за офиса. Спрете ли се на изработена от нея рокля, най-добре да е права и с дължина до коляното. Комбинирайте я или със сако в идентично черно, или в контрастен цвят. Избягвайте леки разминавания в нюанса на черното, иначе има опасност дрехата да изглежда състарена.

Памукът също е вариант, особено когато пролетта наближава. Тъй като е по-мек от вълната, може да си позволите малка черна рокля с по-ефирна и закачлива кройка, която да съчетаете с къса жилетка.

Обърнете специално внимание на аксесоарите. Ако имате хубава фигура, те може да са толкова фини, че да са почти невидими, пише „Всичко за семейството“. В случай че сте закръглена, е по-разумно да привлечете вниманието върху тях.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар