Катастрофални последици от лекарски грешки, които може да са смешни, ако бяха вицове!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Даниел е потресен, когато му се обаждат от клиника 6 еквадорския град Гуаякил, за да му съобщят, че сестра му е починала след пластична операция. Но Катрин наскоро е избрана за кралица на града сред множество красавици! И никога не е имала нужда от корекции! Оказало се, че тя все пак не устояла на наградата за спечеленото първо място – липосукция, която за съжаление се оказала фатална.

Фатални лекарски грешки

В болницата на словенския град Семпетер по спешност е приет Горан. Бързо трябва да му бъде подаден кислород. Но състоянието му се влошава, сърцето му спира. Обхваната от съмнение, сестрата решава да провери как функционира кислородната маска, вдишва от нея и… припада. Апаратът бил включен на азотен оксид – газ, който в голяма доза става токсичен. Толкова токсичен, че пациентът умрял от задушаване.


Гастон не е съвсем сигурен, че е чул името си, тъй като е свалил слуховото си апаратче, но все пак става от стола си в чакалнята и се насочва към операционния блок. Предвидено е да му направят лека хирургична операция на клепача. Само че… осемдесетгодишният пациент е сбъркал, извикали са друг. Персоналът на клиниката във френския град Лимож обаче не проверява идентичността му и хирургът отнема част от окото му – интервенция, предвидена за друг човек. Горкият Гастон, освен глух, вече е и почти сляп.

В болница в немския град Дрезден хирурзите премахват 28-килограмов тумор от тялото на Ингрид Айхлер. 60-годишната жена е изумена, когато разбира защо тялото й било наедряло така. Когато потърсила помощта на своя личен лекар няколко месеца по-рано, чула от него, че не е трябвало да прекалява с…наденичките.

Томас Андрюс и съпругата му Нанси най-после могат да си отдъхнат – годините, посветени на зачеване „ин витро“, се увенчават с успех и появата на бебето предстои. Но каква е изненадата им, когато виждат тъмната му кожа. „Тя ще изсветлее“, повтарят лекарите, но очевидно нещо не е наред. Родителите решават да направят ДНК тестове и установяват, че в нюйоркската клиника пробите с донорска сперма са били разменени. Двойката чернокожи родители били не по-малко стъписани, когато се сдобили с русо бебе, пише Журнал за жената..

Британецът Уилсън Дейв страда от нежеланите ефекти на лечението, което му е предписано срещу болестта на Алцхаймер – гадене и повръщане, депресия… Той губи работата си, започва да живее изолиран от другите и почти не излиза от дома си. За сметка на това вече осем години болестта не прогресира. Нормално – оказало се, че той никога не е страдал от нея, а оплакванията му се дължали на стара мозъчна травма.

АПИ СЛИМ – Хапче регулира апетита и желанието за сладко!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар