Кои са най-романтичните зодии?

Ето кои са най-големите мечтатели сред представителите на астралните знаци и при кои практичността надделява над чувствата.

Романтичните зодии

Овен

Те са смели и страстни, но също така изискват много от своя партньор. Често агресивният им темперамент надделява над чувствата, от което страда човекът отсреща. Когато обаче поиска, Овенът може да разкрие една друга страна от своя характер: да бъде нежен и романтичен по един запомнящ се начин. Но за да се случи това, той трябва да открие истинската любов, заради която би бил готов на всичко.

Телец

Родените под този знак се славят като едни от най-верните и жертвоготовни, но и ревниви партньори. Обичат да проявяват собственически права над човека, с когото споделят живота си. Но точно когато на партньора им започне да му омръзва този своеобразен деспотизъм, те изненадват с някой мил жест и всичко бива простено. Телците са чувствени и на тях може да се разчита по всяко време – те никога няма да предадат човека до себе си.

Близнаци

Близнаците са свободомислещи, имат оригинални идеи и обичат да флиртуват. Човекът, който ще ги привлече, трябва да отговаря на първо място на характера им, а на второ – на интелектуалното им ниво. Той трябва да споделя преживяванията им, да има сходни интереси. Между всичко това обаче романтиката не попада. Този тип жестове и прояви по-скоро отегчават Близнаците, отколкото да ги вълнуват. Биха направили компромис за човека, когото харесват, но според тях това е загуба на време.

Рак


Ракът се отличава с огромната си чувствителност. Когато реши да бъде с някого, то ще е, защото наистина е срещнал любовта. И ще обсипе своя избраник с всичко романтично, за което може да се сетите. Безспорно това е един от най-романтичните знаци. За някои дори проявите му на внимание и нежност са твърде лигави. Но за Рака това е начинът да изрази чувствата си и той влага цялото си старание, за да го направи по най-убедителен начин.

Лъв

Лъвът изглежда горд, непреклонен и страстен, но истината е, че това е другата най-романтична зодия в зодиака. Царят на джунглата се превръща в мъркащо котенце дори при най-дребния романтичен жест от страна на парт­ньора и е готов да прости дори най-тежкото прегрешение. Лъвът обаче умее добре да разграничава обикновеното ласкателство от истинската романтика.

Той много държи човекът до него да бъде на същата висота, да е честен, да му дава достатъчно свобода и по възможност по-честичко да го изненадва приятно.

Дева

Девата е може би най-прагматичната от всички зодии, но е и много чувстви­телна и макар да крие това, то рано или късно излиза на показ. Девата е трезвомислеща, така че би се задоволила и с нещо съвсем малко, стига то да докосне сърцето й. Държи обаче да има контрол над ставащото и мрази изненадите. Харесва нежните думи и прегръдките, но се преструва на студена, защото не обича да губи контрола, за който вече стана дума.

Везни

Те са много чувствителни и романтични, но само ако имат отсреща партньор, който ги вдъхновява и ги разбира на 100%. Изглеждат силни и сякаш могат да устоят на всяка житейска буря. Те не обичат да бъдат обгрижвани, дори това би ги притеснило извънредно много. Но всъщност са много крехки и несигурни, затова имат нужда от човек, който да ги обича истински, да им дава вяра и подкрепа.

Скорпион

Скорпионът винаги е бил смятан за един от най-страстните в зодиака. Той е чувствен, помитащ, отдаващ се и изискващ. Може да бъде доминиращ, ревнив, тайнствен и провокативен, но не и романтичен. Неговите фантазии са твърде смели и ухажването му повече прилича на страстна игра на котка и мишка, а не на изящни прояви на нежност. Но да изненада нетрадиционно партньора, това вече може да се очаква от Скорпиона. Така, както може да се очаква да изневерява.

Стрелец

Представителите на този зодиакален знак са изключително романтични натури. Те обичат да получават романтични изненади, но и умеят да създават такива за човека, когото обичат. Хората, родени под този знак, притежават много силна интуиция по отношение на чувствата и много бързо хващат фалша. Освен това не обичат да си губят времето в неперспективни връзки.

Козирог

Козирогът прави впечатление на трезвомислещ, студен и постоянно контролиращ – както себе си, така и партньора си. Но когато пожелае, може да бъде чувствен и страстен любовник. Той е солиден и верен спътник в любовта, но трудно изразява своята привързаност.

И много мрази да си губи времето и парите за романтични жестове. Ако се наложи, би направил такъв, като жестът задължително ще има и прагматичен характер.

Водолей

Водолеите обитават свой свят, в който чужди елементи трудно биха били допуснати. Ако въпреки всичко избраниците прескочат летвата и се окажат за Водолея спътник в живота и любовта, то те ще бъдат приятно изненадани от своя партньор. Водолеят всъщност може да бъде забавен, креативен, дори романтичен. Класическата любов го отегчава, при него всичко е като в света на „Алиса в страната на чудесата“, пише Журнал за жената.

Риби

Това е третата най-романтична зодия от зодиака. Рибите са големите мечтатели и гениалните изобретатели по отношение на чувствата. Те могат да бъдат изключително нежни и предани, но първо трябва да спечелите сърцето им. Рибите са лесно раними, обичат сантименталните прояви, но не и пред публика. Не са страстни, а по-скоро нежни и отдадени. Готови са на всичко за своя партньор, стига да е във възможностите им.

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар