Омръзна ми да съм грозната приятелка


Най-добрата ми приятелка винаги привлича цялото внимание

Аз съм нормално момиче на 17 години. Не мога да кажа, че има някакви драми в живота ми. Родителите ми са готини хора, разбираме се нормално. И да се е случвало да се поскараме, и това е в рамките на нормалното, после винаги се сдобряваме, обичаме се и не се сърдим дълго един на друг. Не са богаташи, но никога не съм била лишавана от нищо.

Това, което ме нервира обаче е, че от известно време без първоначално да забележа, съм влязла в ролята на грозната приятелка. Не мисля, че съм грозна, но с ръка на сърцето бих казала, че съм може би леко невзрачна… А най-добрата ми приятелка е истинска красавица. И навсякъде излизаме двете заедно.

И вече ми е писнало тя да обира цялото внимание, а с мен да се отнасят като с необходимото зло. Точно – като с грозната приятелка, макар, че пак казвам, не съм грозна, но просто край нея не мога да привлека никого.

Не знам самата тя дали разбира това положение, поне досега не ми е показала подобно нещо. Няма причина да започна да я отбягвам, но от друга страна и аз искам да бъда харесвана.

В.М., Русе

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар