Защо е важно да си владеете нервите? Вижте до какво води яростта!

Понякога и някоя дреболия може да се окаже напълно достатъчна, за да изригне вулкан от гняв.

Пристъп на бяс

В Минеаполис, САЩ, голяма група приятели празнували рождения ден на Делонте Томас. Дошъл моментът за подаръците и за тортата със свещите. Когато всички запели Happy Birthday, Делонте забелязал, че три от гостенките се измъкват от залата. 20-годишният рожденик бил бесен – какво неуважение! Той също напуснал внезапно тържеството, върнал се… въоръжен с пистолет и започнал да стреля срещу трите жени, които били отново сред гостите. За щастие, всички оцелели. А Делонте получил присъда от 27 години затвор.

44-годишна французойка, страшно изнервена и малко пияна, се обадила в полицията и обсипала с обиди дежурния офицер.

След това затворила, но не почувствала удовлетворение и се обадила отново. Общо 65 пъти дежурният трябвало да изтърпява крясъците й. Накрая полицията я открила в дома и. Делото завършило с условна присъда от шест месеца.


Китаецът Хю се запознал с Ши в интернет. Тя му изглеждала толкова хубава, че скоро й определил среща. Когато обаче пристигнала в ресторанта, Ши вече нямала този свеж вид и Хю си дал сметка, че тя никак не е по вкуса му. Все пак платил сметката от 40 евро, но не можел да се побере в кожата си от гняв. Накрая намерил как да се успокои. Издебнал Ши, когато тя излизала от дома си, нападнал я, бръкнал в чантата й и измъкнал оттам половината от стойността на сметката.

В Хаген, Германия, 26-годишната Ингрид била неприятно събудена от ухапване – любимата й котка понякога си позволявала така да напомни, че е време за закуска. Ингрид побесняла, но вместо да накаже котката, се нахвърлила с юмруци върху спокойно спящия си съпруг. В паниката горкият избягал по пижама в градината.

Сун Уанг, милионер от Кингдао, Китай, почитател на скъпите автомобили и притежател на кола от много изискана марка на стойност 325 000 евро, останал много недоволен от ремонта, който направили в сервиза на неговото бижу. Толкова недоволен, че не искал повече да вижда тази кола и поръчал на четирима здравеняци да я потрошат пред очите му.

Има хора, които не могат да продължат напред, преди да си отмъстят.

През 2008 г французинът Патрик Ру получил съобщение от данъчните власти, от което ставало ясно, че дължи допълнителен данък за последните пет години. Патрик започнал да спестява, за да се издължи, като събирал в голяма купа всички дребни монети от 1, 2 и 5 сантима, които му попадали. Накрая постигнал дължимата сума, която се изразявала в… 50 кг стотинки! Гордият данъкоплатец се явил в данъчната служба и с наслада изгледал броенето на монетите.

Мария, 25-годишна колумбийка, изненадала своя приятел в прегръдките на друга. Без да чака, тя се втурнала към колата му, въоръжена с флумастер, който не може да бъде заличен. Мария изписала върху цялата повърхност на автомобила всичко, което мислела за неверния партньор, включително за безпомощността му в леглото. След това направила снимки на произведението си и ги пуснала в социалните мрежи. Само за няколко дни те достигнали 100 000 гледания.

Китаецът Минг бил зарязан от приятелката си, защото не можел да й плати дори билет за кино. Седем години по-късно Уонг се замогнал, но още не бил забравил унижението. Точно преди премиерата на филма „Трансформърс“, той купил билети за 30 000 евро и ги раздал безплатно чрез интернет. Отправил и съобщение към бившата си любима: „Голяма грешка направи преди седем години“.

Рафаел, 17-годишен американец, бил много силен на любимата си онлайн игра. Тъкмо бил победил размазващо някакъв непознат, когато пред къщата му се изсипали десетки полицаи. Акцията била отговор на анонимен сигнал, че Рафаел е убил майка си и брат си. Когато полицаите установили, че всички членове на семейството са живи и здрави, станало ясно, че източник на фалшивия сигнал бил бесният от загубата играч в онлайн играта.

ЖЕН – ШЕН ПЛЮС – 60 капсули За по-добра физическа и умствена дейност!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар