Как ще се казва бебето на Галена? Певицата разкри тайни за личния си живот

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Певицата Галена, която в момента е бременна, споделя, че се чувства страхотно. Обяснява, че вкъщи всички много я глезят. Ето какво казва още тя в интервю за в. „Телеграф“.

– Галена, вече сте към края на бременността си, как се чувствате?

– Чувствам се страхотно и с нетърпение очаквам появата на бебето.

– В сравнение с първата ви бременност тази по-леко ли минава?

– Когато си по-млад, всичко минава по-леко, не го мислиш толкова много. Сега съм много по-отдадена на

Галена

Галена

бременността си. Хората казват, че бременност с бременност не си приличат. Малкият не ме щади и си играем на бокс с него (смее се).

– Първородният ви син Стефчо как приема факта, че ще става батко. Радва ли се?

– Много е щастлив. Всяка сутрин, преди да отиде на училище, идва да каже добро утро на братчето си и да го цунка. Освен че го чака с нетърпение, вече прави сметка за трето братче или сестриче.

– А вие с Галин мислите ли и за трето?

– Да, защо не. Аз много пъти съм казвала, че аз имам и брат и сестра, и къщата винаги е била пълна. И съм много благодарна и на Господ и на моите родители, че са създали такова голямо семейство, защото знаеш, че винаги имаш хора, на които можеш да разчиташ и да са ти подкрепа и опора.

– Измислихте ли име на бебето? Бебешката стая готова ли е?

– Всичко е готово, офанзивата е пълна последната седмица. Аз не исках да се купува нищо предварително, докато не се появи малкият, но тъй като той е доста буен вече и напира и непрекъснато сме във връзка с него, наистина упражнява голям терор на мама с желанието да си появи, че направихме всичко много бързо. Чакаме го с нетърпение. Името сме го избрали, но като се роди, ще го разберете.

– Галин глези ли ви?

– Във вкъщи всички много ме глезят – и Стефчо, и Галин. Аз не съм от най-глезените. Не обичам някой да ме обгрижва, напротив, аз обичам да обгрижвам. Стефчо не ми дава да свърша нещо по-специално. Идва и ми казва: „Не, ти си бременна, мамо, няма да правиш това“. Справя се сам.

– Стефчо как се справя в училище?

– Много е любознателен. От 1-ви до 4-ти клас, знаете, че е лесно и любопитно. За мен е важно след това да запази този ентусиазъм към училището. Информацията, която получават децата в момента, е толкова голяма, че имам чувството, че се раждат научени.

– Има ли наклонност към спорт или към музика?

– Напоследък го забелязвам, че е страшен меломан. Не иска да пее, но обожава да слуша музика и се кефи на класика. Майкъл Джексън, Селин Дион. Радвам се, че има чувство към музиката и я усеща, защото тези хора са много емоционални, независимо дали са музиканти. Но той ще си избере с какво да се занимава като порасне.

– Вече 3 месеца не сте на клубна сцена. Липсва ли ви публиката?

– Нямам време да ми залипсва, защото подготовката за малкия човек е голяма. Спортувам, ходя на йога за бременни. Грижа се за себе си, поспивам малко повече. Организмът ми е имал нужда от подобна почивка.

Пък и като се покажа на терасата и видя този студ и сняг, и като знам, какво е да пътуваш на това време, имайки предвид колко съм обикаляла, искам да ти кажа, че не завиждам на колежките (смее се).

– В края на ноември обаче ги изненадахте на концерта на телевизия „Планета“.

– Това беше нещо, което от доста време исках да направя, но все още нямаше технологията в България. Човек като мен, който се интересува с иновациите в сферата, естествено, че ми се искаше да покажа и на моята публика нещо различно и интересно. Винаги съм искала да изненадвам и себе си, и феновете. Като разбрах, че съм бременна, предложих на Цвети, тя прие радушно идеята и може би два-три месеца преди това подготвяхме проекта. Толкова ми беше интересно, че не можах да издържа да не присъствам на концерта.

– Освен тази изненада зарадвахте феновете си и с песента „Мама Ураган“, няколко фотосесии, подготвила ли сте им още нещо преди раждането?

– Имам заснет клип, който съвсем скоро трябва да види бял свят, и там ще ме видят така, както не са ме виждали. Поредна изненада. Мога да издам само, че песента ми е една от любимите, които съм правила напоследък. И аз се вълнувам, защото е егоистично от моя страна да си я слушам сама вкъщи (смее се). Искам да я споделя с феновете си. Нещо не чак толкова комерсиално, но нещо за слушане.

– Останаха ли ви приятели сред колегите?

– О, да. Какво означава приятелство? Имам познати, много добри. С много мои колежки сме близки, не спират да ми пишат сега покрай бременността. Когато хората знаят какво могат, знаят възможностите си, настроени са позитивно, а не с мисълта, че всичко е на всяка цена, то всичко е ок. Все пак това е работа като всяка друга. Какво има да делим? С повечето колеги съм в суперотношения. Аз дори да не си комуникирам с някои, не тая лоши чувства към никого.

– Знаете, че хората много се вълнуват от отношенията ви с Преслава?

– Скоро в мое интервю казах, че нямам отношения с нея, и мисля, че с това изчерпах темата Преслава!

– Преди няколко месеца казахте в свое интервю, че няма да участвате никога повече на годишните музикални награди на „Планета“, така ли е?

– Като кажа нещо, то е категорично. Аз си държа на думата. Липсата ми миналата година въобще не е свързана с даването на награди. Всичко рано или късно се разбира.

– Какво си пожелавате за 2017-а?

– Само положителни емоции, да сме живи и здрави и разбирателство. Не само на моето семейството, а на всички хора, които се обичат и искат това, защото трябва да го искаш.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар