Кои известни хора какви татуировки имат

Те, разбира се, са много – и хората, и татуировките. Някои вече споменахме. А поводите и изборът на татуировки са съвсем различни. Напоследък все повече се насочват към трудноразбираеми надписи на санскрит, староанглийски и подобни – някои искат надписа да си е само за тях, други пък така привличат още по-голям интерес.

Пенелопе Круз и нейната татуировка 883

Пенелопе Круз – на крака си актрисата отдавна има татуирани „883″, което дълго време предизвикваше любопитството на почитателите й. Преди няколко години тя обяви, че 8 и 3 са щастливите й числа, но е добавила за сигурност още една осмица.

Скарлет Йохансон няма много татуировки, но на лявата й ръка се вижда цветен татус с изгряващо слънце – тя не споделя причината за направата му, но казва, че когато го гледа, това я прави щастлива.


Меган фокс има 9 татуировки, сред които: на врата й има китайски йероглиф със значение „сила“ (направила я след приключване на дългогодишна връзка). На дясната си ръка тя има татуиран портрета на Мерилин Монро – казва, че наистина й се възхищава, пък и така не иска да позволява на Холивуд да я приема като своя собственост.

Но май вече е решила да премахне тази татуировка, за да не привлича отрицателна енергия в живота си. А като че за повече увереност, си е сложила на лявата лопатка перифраза на цитат от Шекспир: „Всички ще се смеем на позлатените пеперуди“ – с идеята да й напомня да остане здраво стъпила на земята и да не се заслепява от блясъка на Холивуд.

Памела Андерсън не прекалява с татуировките, но има една, която се е превърнала в нейна запазена марка – бодлива тел (barbed wire), опасала бицепса на лявата й ръка. Татуировката е направена за главната роля на Памела във филма Barb Wire през 1996 г.

Майк Тайсън си е голям почитател на татуирането – има дори портрет на Че Гевара на торса си. А татуировката на лицето е в маорски стил – такива, каквито маорските воини носели, за да плашат врага си в битка.

За сърцето с надпис „Антонио“ на рамото на Мелани Грифит, съпруга на Антонио Бандерас, няма нужда от коментар, пише Журнал за жената.

Джеймс Артьр, известен с многото си татуировки, взе решение постепенно да ги премахва, защото има желание да се отдаде на филмова кариера и не иска заради татуировките да го използват само като определен типаж.

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар