Дори не сте предполагали колко полезен е приемът на топла вода

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Японците горещо препоръчват прилагането на този метод

вода

Японците горещо препоръчват прилагането на този метод


Вероятно и през ум не ви е минавало колко много ползи има за здравето ви редовният прием на топла вода.

Специалистите са категорични, че ако пиете топла вода веднага след събуждане, ще накарате организма да заработи на пълна пара. Освен това ще ви избави от редица тежки заболявания като гастрит, епилепсия, запек, артрит, менингит, затлъстяване и дори рак.

За да има ефект приемът на топла вода трябва да става на гладно.
Този метод се прилага в Япония в продължение на векове. Проведено неотдавна проучване от медицинското общество в Япония показва, че топлата вода, приета сутрин наистина оказва положително влияние върху човешкото здраве.

Освен това резултатите от проведените изследвания сочат, че топлата вода може да ви предпази от болки в тялото, главоболие, епилепсия, артрит, астма, бъбречни заболявания, менингит, бронхит, гастрит, диабет, затлъстяване, диария, запек и различни видове очни болести, болести на гърлото и ушите, рак и менструални проблеми.

Японците горещо препоръчват прилагането на този метод. Той е изключително лесен за прилагане, но в същото време наистина е много полезен.
Препоръката е да приемате топлата вода веднага след събуждане. Трябва да изпиете 4 чаши от по 160 мл.

Хората в по-напреднала възраст биха могли да стартират с по-малки дози, които да увеличават постепенно, докато не стигнат приема на 4 чаши по 160 мл., пише ezine.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар