Разбиване на мъжкия невербален код

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

1. Насочените навътре пръсти на краката издават нервност. По този начин мъжът иска да се защити и показва, че има нужда от насърчаване.

2. Накланянето на главата встрани е сигурен сигнал „съблазняване“. Така индивидът срещу теб се опитва да изглежда по-достъпен.

3. Когато един мъж впери поглед в точката над главата ти, заема типичната поза за изповед. Тоест най-вероятно се кани да ти каже истината.

4. Представителите на „силния пол” несъзнателно обръщат торса си по посока на нещото, което в момен­та ги интересува най-силно.

5. Ако един мъж ти каже: „В работата ми е лудница“, след като току-що сте се видели, това нищо не означава. Но в края на срещата ви го разби­рай като опит да си отвори път за бягство.

6. Жестът, при който дланите сочат надолу, показва, че мъжът срещу теб иска да държи положението под контрол и нищо чудно да се окаже с тиранична жилка в характера.

7. Всякакъв вид „отразяване“ на жестовете на събеседника (като вдигането на чашата, да речем) издава симпатия. С други думи, той показва, че е на твоя страна.

8. Бъди сигурна, че един мъж не е съвсем съгласен с това, което твърди на думи, ако гласът му се повиши дори с един тон.

9. Постоянното повтаряне на името не е ласкателство, а признак, че събеседникът ти тайно се опитва да манипулира твоята представа за него.

 

И още 9 неща, които задължително трябва да знаете за мъжете

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар