Мъжът си е мъж, нищо че печели по-малко!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Не комплексирайте излишно мъжа, особено в случаите, в които печели по-малко от вас

zhena-mazh

Ако мъжът печели по-малко, в никакъв случай не му прехвърляйте домакинските задължения като компенсация, че носи по- малко пари вкъщи. Започнете ли да му възлагате само той да пазарува, готви, чисти, пере, глади, ще сметне, че сте решили да вземете цялата власт, защото държите парите. По правило мъжете не обичат да се подчиняват, а когато самолюбието им е и без друго засегнато заради по- ниските доходи, подобно отношение ще ги отблъсне окончателно. Най-разумният подход е да разпределите домакинските задачи приблизително по равно, като всеки избере онези, които предпочита. Ако пък печелите толкова много, че можете да наемете домашни помощници, направете го.

Щом партньорът ви смята да си потърси по-високо- платена работа, не го успокоявайте с двулични изказвания от рода на „Не бързай „. Напротив, окуражете го.

В случай че обича професията си, но тя не носи високи доходи, не го карайте да напуска работата, в която се чувства добре. Обяснете му, че най-важно за вас е той да се реализира по специалността си и да бъде щастлив. Тъй като мъжете обичат да ги хвалят и да им се възхищават, изтъкнете също, че ако не беше неговата подкрепа, самите вие едва ли щяхте да постигнете напредък в кариерата. Понякога една блага дума струва повече от купища пари.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар