Домашен серум за подмладяване с витамин С

Много е важно при подготовката на серума да няма допир до метални предмети

подмладяване

Много е важно при подготовката на серума да няма допир до метални предмети


Със сигурност всяка дама си има свои методи за подмладяване, на които се е доверила.

Ще ви разкрием рецептата на един домашен серум за подмладяване с невероятно действие. Не е нужно да посещавате скъпи козметични салони и да пилеете луди пари, за да изглеждате добре. Всичко това може да се случва у дома и то за жълти стотинки.

Единственото, за което трябва да сте много внимателни е да следите промяната в цвета на серума за подмладяване. В случай, че е започнал да се окислява, задължително го изхвърлете и си пригответе нов.

Ето какви продукти за ви необходими, за да си приготвите серум за подмладяване в домашни условия:
3 с.л. дестилирана вода
¼ ч.л. витамин Е
1 ч.л. аскорбинова киселина на прах (от аптеката или от био магазин)
1 ч.л. глицерин
Флакон с тъмно стъкло

Много е важно при подготовката на серума да няма допир до метални предмети! Можете да работите със стъкло, пластмаса, дърво или керамика.

Смесете аскорбиновата киселина с дестилираната вода и бъркайте 30-60 минути. Процесът е доста дълъг, тъй като кристалите на аскорбиновата киселина се разтварят доста бавно.
След това добавете глицерина и витамин Е. Когато смесите всички продукти ги прехвърлете в тъмен стъклен флакон и го съхранявайте на тъмно място.

Преди всяка употреба разклащайте шишето. Нанасяйте от него върху предварително почистена и подсушена кожа, оставете го да действа 30 минути и едва след това преминете към обичайния грим, пише zajenata.bg
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар