Що то „Колело на Съдбата“?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Още от древни времена хората изчисляват движението на планетите и определят тяхното взаимодействие и влияние върху човека

kolelo-na-sadbata

Една от системите на планетарни изчисления е персийската, наречена „Колело на съдбата”. Системата е използвана от древните халдейски матове още преди да бъде въведен зодиакалният кръг в астрологията.

ЩО Е ТО „КОЛЕЛО НА СЪДБАТА”

Древните магове изчисляват движението на „Колелото на съдбата” с помощта на специален инструмент, който представлява въртящи се един спрямо друг хоризонтални дискове с подвижни ленти на жребиите във вертикална плоскост (наподобява училищния модел на атома). На тези дискове схематично се изобразяват различни периоди и ритми: стихии на първо- елементите (огън, вода, ефир, земя, въздух); сферите от живота на човека(здраве, лични отношения, сфера на финансите, безопасност и т.н.); планетите (Слънце, Луна, Марс, Меркурий, Юпитер, Венера, Сатурн); основните дуални принципи на битието (тяло – душа, живот- смърт, вода – огън и т.н.); скала на времето (24 часа на диска са отбелязани с деления по 5 минути).

Смисълът на този инструмент е точно да изчисли движението на планетите и стихиите въз основа на числата (нумерология). Движението на дисковете се определя с помощта на нумерологични изчисления, използвайки времето и датата на събитието. За всяко изчисление се използва отделен нумерологи-чен числов алгоритъм.

Областите на пресичане на колелата формират съдбата – жребия на енергиите (събития), които ще бъдат реализирани по това време на това място. Използвайки алгоритмите на изчисление на датата, по тази система могат да се изчислят за всеки ден от хороскопа как ще се подредят обстоятелствата, какви действия ще са най-ефективни, а кои няма да дадат резултат.

В момента на раждане на човека неговите енергии се формират от множества фактори. По датата, мястото и времето на раждане системата „Колело на Съдбата” може да определи кармичната предразположеност (вида занимания) и задачата (предназначението). Кармичната карта на човека разглежда периодите на проявление и отработка на кармичните дългове, помага да се осъзнаят кармичните аспекти на живота, изчислява вариантите на излизане от сложни житейски ситуации.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар