Какви уреди е най-добре да изберете и монтирате в домашния фитнес за малчуганите?

Като истински привърженици на здравословния активен начин на живот, вие искате да оборудвате спортен ъгъл за децата вкъщи. Като грижовни родители обаче, искате те да могат да се занимават не само с най-полезните за тях упражнения, но и със спорт, който им доставя удоволствие и забава.

Спорт за децата у дома

Спорт за децата у дома

Ето предложенията на специалистите.

  1. Два лоста с различна дебелина (диаметър), които да монтирате на различна височина според ръста на детето.
  2. Шведска стена (стационарна стълба, закрепена към стената) или въжена стълба, захваната на тавана или на касата на вратата. По възможност монтирайте и двата вида стълби, защото могат да се използват по съвсем различен начин.
  3. Въжена пътека тип лиана, която се простира от един спортен уред до друг и образува висящ мост, по който детето може да мине, без да стъпва на земята.
  4. Гимнастически халки, захванати на тавана или на напречна греда – те са сред най-любимите спортни уреди на малчуганите, които обожават да висят и да се премятат като маймунки по тях.
  5. Дебело въже с възли по него, монтирано на тавана, към което в долния край е закрепена неголяма боксова круша. Тя има две предназначения – поддържа вертикалния баланс на въжето и така улеснява набирането нагоре по него (както и възлите), а когато детето иска, може да я използва да седне и да се люлее на нея.
  6. Мека подложка на пода, която създава допълнително обезопасяване при падане на малчугана. Освен че пази от по-сериозни травми, тази настилка е много приятна и удобна за скачане, търкаляне, разтягане.
  7. Няколко малки гирички с различна тежина според възрастта на хлапето. Може да ги направите и сами, като използвате пластмасови шишета с различен обем и ги напълните с вода.
  8. Добавете уред, който детето е пожелало – може да не сте се сетили за елементарни неща като въже за скачане или обръч, така че се консултирайте с потребителя при обзавеждането на спортния миникомплекс.

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар