Как да създадете здрава връзка с онлайн запознанство? Като спазвате тези 6 прости правила!

Има много здрави връзки, започнали именно в някоя от популярните социални мрежи. Има обаче и също толкова на брой несполучливи запознанства, завършили с раздяла, а понякога – и със самотно родителство.

Онлайн запознанства

Онлайн запознанства

Как да използваме най-правилно мрежата, ако решим да търсим мъжа на мечтите си именно по този начин? Ето няколко основни правила, които ще ви помогнат.


Избягвайте дръзките пози
Публикувайки своя секси снимка, в която сте заела поза, конкурираща тази на голите модели от списанията за мъже, няма как да се надявате да получите сериозни оферти за запознанства. Със сигурност първите, които ще ви загледат, са именно търсачите на бърз секс, мимолетен флирт и изобщо онези мъже, които не се вписват в представите ви за връзка от типа „и те заживели щастливо“. Когато избирате снимка, помнете, че целта ви е да откриете евентуално бъдещия си съпруг или сериозен приятел, а не да получите много предложения, кое от кое по-безсрамни.
Точна цел
Когато търсите мъж чрез интернет, е важно предварително да определите точни граници на типажа, който ви интересува. Така и търсенето ще бъде по-ясно и целенасочено. Включвайки се в сайтове за онлайн запознанства, е добре да дадете съвсем конкретни изисквания. Например: адвокат, висок, синеок, харесва пътешествията, хоби – каране на колело и т.н. Това значително ще улесни кандидатите, а и ще отсее онези, които така или иначе ще ви загубят времето, защото не отговарят на вашите представи. Бъдете, разбира се, разумни и не търсете млад красавец милионер с 3 яхти и 1 самолет, който по една или друга причина търси точно вас и точно в този сайт.
Каква снимка?
Италиански психолози изчислиха, че най-голям и позитивен ефект имат професионално направените снимки в цял ръст или среден план (до талията), а не портретните. Добре е да добавите и други фотографии, с различен стил облекло и 8 различна обстановка.
Избягвайте секси псевдоними
Горещо маце, палавото коте… Търсите сериозен мъж или партньор за една вечер? Изборът на никнейм (псевдоним, с който се представяте в съответния сайт) е толкова важен, колкото и избора на снимка. Имайте предвид, че думи, които съдържат топлина (горещ, топъл, секси, жега, огнен), автоматично провокират определен тип помисли и една конкретна аудитория мъже, твърдят психолозите. Същото важи и за твърде агресивните послания.
Заложете на своите плюсове
Важно е не само да предявите изисквания към бъдещия мъж, но и да опишете вашите достойнства максимално точно. Заложете на онези положителни качества, които смятате, че ви отличават от останалите. Така ще направите впечатление. Не е достатъчно да напишете, че сте с хубава фигура и имате красива усмивка – добавете чувството за хумор или друго симпатично предимство. Не пропускайте и някои недостатъци. Трябва да бъдете честни.
Бъдете себе си!
Това е изключително важно. Да се представяте за някой друг, не е добра идея. Да, вероятно ще привлечете повече мъже и ще имате по-голям избор, но колко от тях ще останат до вас, след като открият истината и се разочароват? Искреността ще доведе точните хора, от които имате нужда, а шансът сред тях да откриете сродната душа е определено по-голям така.

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар