Току-що получи 7 любовни писма! – №5

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Реални мъже разкриват сърцата си черно на бяло – със сладки и горещи думи, адресирани до жени като теб и нас

„Аз съм най-големия късметлия!”

Скъпа Маги,

Ясно ми е, че не съм идеалният мъж. Редовно ми се случва да забравя да купя, каквото си ми казала, и чат-пат пропускам важни дати като рождени дни и особено годишнини, което те вбесява. Но все още ми е пред очите, все едно беше вчера, нощта, в която се запознахме в дискотеката на плажа. Носеше някакво колие с камъни, които бяха с цвета на устните ти и блестяха върху ключиците, подчертавайки дългата шия – гледка, която и до ден днешен ме замайва. Бяхме на по 22 и си мислехме, че морето е до колене, а ние ще сме вечно толкова супер, небрежни и вървежни. Днес, 15 години по-късно, за мен ти все още си! Не само заради начина, по който изглеждаш, особено сутрин, когато излезеш от банята по хавлия и на опашка и започнеш да се гримираш пред огледалото. А и заради всички останали неща, които не можах да видя оная нощ. Като доброто ти сърце, което прибра една блъсната котка, за да я лекува. И тактичността ти, която заслужава медал. Друг на твое място не би оставил майка ми да вярва през всичките тези години, че готви добре. И не би се занимавал да утешава до един и половина на Бъдни вечер племенника на втората си братовчедка, който бил дочул, че Дядо Коледа не съществува.

Естествено, като всяко човешко същество, и ти си имаш своите недостатъци: с риск да те ядосам… ами, не можеш да шофираш и това си е! Освен това никога не си чуваш телефона и когато си в кофти настроение, слушаш безумна музика, от която и на мен ми идва да се самоубия.

Но за мен си все така блестяща и зашеметяваща, колкото беше, когато те видях онази нощ в дискотеката – казвам ти го, за да си го знаеш. Ето и нещо, което не знаеш. Всяка сутрин, докато ти се гримираш, а аз си допивам кафето, гледам дългата ти шия. И винаги си казвам, че съм страшен късметлия, че ги обърнах ония две водки оная нощ в дискотеката и набрах кураж да те заговоря.

С цялата ми любов, Л.

 

…1… …2… …3… …4… …6… …7…
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар