Холивудските майки: Колкото по-известни, толкова по-строги!

промоции

Известните майки предпочитат строгото възпитание пред лиготиите

кейт уинскет
Анджелина Джоли споделя, че въпреки трудностите през последната година, и последвалата раздяла, двамата с вече бившият ѝ съпруг Брад Пит, са се справили добре с възпитанието на децата.

„Отдавам успеха ни като родители на факта, че сме много близки със синовете и дъщерите си. Аз предпочитам да общувам с момичетата, Брад по-лесно се справя с момчетата и няма нищо против понякога да играе ролята на лошото ченге“, издава актрисата.

Гуинет Полтроу не позволява на децата си да докосват вредна храна и държи те упорито да учат френски и испански, за да разширят хоризонтите си.

През работната седмица Дженифър Лопес поверява близнаците си на бавачка, но час по час звъни, за да се увери, че слушат. Ако са се държали прилично, им подарява пътешествия през уикенда. Само тогава те имат и правото да играят на електронни игри.

Джесика Алба е почитателка на Макаренковските методи. Когато някоя от двете й дъщери се провини, актрисата я кара да застане права в ъгъла.

„Близнаците ми са изключително дисциплинирани. Понеже имам много силен глас, щом го надигна, те се смразяват и започват да ме слушат“, признава Марая Кери.

Трите деца на Кейт Унслет всеки ден без изключение лягат да спят точно в 19.30 ч. Когато не слушат, майка им ги лишава от гледане на телевизия, хапване на сладости или игри с приятели. Не им дава да скачат по леглата. Стриктно следи забраните да се спазва дори когато я няма вкъщи, като разчита на домашните си помощници.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар