Заради майка ми не мога да имам връзка

3

Според нея всички, които ми обърнат внимание, са боклуци. Лошото е, че все излиза права

Здравейте, аз съм на 23 години, но и до днес живея с майка си и съм много привързана към нея. Честно казано, имам чувството, че тази привързаност е прекалена, защото на тези години продължавам да я слушам и да изпълнявам всичко, което ми каже. А за да се нещата още по-зле, винаги се оказва, че когато реша да проявя характер и да направя нещо против нейната воля, накрая винаги тя се оказва правата, а аз страдам.
Веднъж сгреших, не я послушах и спах с момчето, което обичах, което мислех, че ме обича, но съм се лъгала. И тя разбра. Не мога да ви опиша с думи какво ми наговори. Каза, че щяла да се откаже от мен в държавен вестник, щяла да забрави, че има дъщеря, никога нямало да ми прости. Как щяла да се чувства един ден, когато родителите на момчето, за което реша да се оженя, щели да й кажат, че не съм девствена. А аз се чувствах достатъчно зле и без това. От тогава всеки път, когато се запозная с момче, което според нейните представи не е за мен, постоянно ми казва да внимавам какво съм правела, да стоя надалеч, да не общувам с такива момчета. Дори ме кара да ги лъжа, че имам приятел.
А най-тъпото е, че накрая винаги се оказва права. Аз ли съм нещо сбъркана, че все с такива се замесвам? Вече ме е страх да имам връзка, защото знам, че тя ще ми каже, че той е боклук, а пък накрая ще се окаже истина.

Д.М., София

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар