Богатите не глезят децата си

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Мислите си, че децата на богатите си живеят като в приказка, защото имат всичко

дейвид бекъм

Дейвид Бекъм

Само някои са склонни да глезят наследниците си. Мнозина държат на строгото възпитание.

Актьорите Мила Кунис и Аштън Къчър, които наскоро обявиха, че очакват второ бебе, смятат да накарат децата си да ценят всеки долар.

„Ще им казваме „Мама и татко са богати, но вие сте бедни, нямате нищо“, твърдят те. И двамата са израснали в недоимък и смятат, че именно той е разпалил амбицията им.

Макар че баща им е президент на САЩ, Малия и Саша Обама не се радват на привилегии.  Родителите им позволяват да гледат телевизия най-много по 6 часа на седмица. Повишат ли глас, и това право отпада. През това лято 15-годишната Саша започна работа като касиерка в ресторант, а 18-годишната Малия има стаж като стажантка в кинопродукция.

Удивително е, че точно Бил Гейтс ограничава достъпа на 3-те си деца до интернет.

Купува им мобилни телефони чак след като навършат 13, при това не смартфони. Отсега е заявил, че след смъртта му несметното богатство ще бъде дарено за благотворителни цели. Това означава, че децата му ще трябва сами да печелят всеки долар и компютърният гений държи да ги направи самостоятелни.

Многодетните Виктория и Дейвид Бекъм са много строги. „И двамата сме отгледани в консервативни семейства, пише „Всичко за семейството“. Постарахме се да предадем тази ценностна система на тримата ни синове и дъщеря ни“, споделя Дейвид. В дома им се спазват правила, които никой от петимата не нарушава. Факт е, че папараци никога не са снимали наследниците им да се държат невъзпитано.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар