Кои са фразите, които вбесяват тийнейджъра?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Естествено е тийнейджърът редовно да ви вбесява

puber frazi
Колкото и да напират обаче, се постарайте да не изпускате някои изречения. Иначе ще влошите отношенията с детето си задълго.

Уж миролюбивото „Как върви любовта?“ е един от най-омразните въпроси за юношите. Ако иска да сподели нещо с вас, той ще го направи. Не желае ли, го оставете на мира.

„Подреди си стаята“ със сигурност ще предизвика скандал. Тя е отражение на онова, което се случва в душата му. Ще постигнете по- добър ефект, ако го предупредите, че смятате да я почистите. Той ще ви изпревари в подреждането, само и само да не разкриете някои негови тайни.

„В този вид ли ще излезеш? “ също ядосва тийновете. Те имитират стила на любимите си звезди и на приятелите, сменят дрехите със същата скорост като настроенията си. Може да правите забележки единствено ако се облича неприлично или не се пере.

Изказване от рода на „Изкъпи се, вониш ужасно “ е грубо, дори да е вярно. По-голям шанс да насочите юношата към душа имате, ако го оставете сам да си избере сапун, шампоан, паста за зъби. Това ще му даде чувството, че има власт поне над продуктите, с които поддържа своето тяло.

„Целият си в пъпки“ звучи ужасно. Да не мислите, че не е забелязал? По-добре го заведете на дерматолог.

„Ако ме беше послушал, нямаше да стане така“ е любимо изречение на повече- то родители. Но колкото повече го повтаряте, толкова по-малко ще ви слуша тийнът. Дайте му съветите, които смятате за нужни, а след това го оставете сам да си троши главата. Рано или късно ще разбере, че сте били прави.

„Нямам ти доверие“ – още едно изречение, което не води до нищо хубаво. По- разумно е да разпитате защо юношата смята да постъпи по определен начин и на кого ще разчита, ако се провали.

„Вземи пример от брат/сестра си може единствено да предизвика дрязги между децата. Примирете се с факта, че всяко е различно и че е нормално тийнът да е по-непокорен от 8-годиш- ното хлапе.
Когато започне учебната година, не казвайте „Как е възможно да учиш в такава обстановка?“. Някои тий- нове четат, легнали по гръб, други сядат на земята, на трети им гърми музика.
Важното е, че си пишат домашните, пише „Всичко за семейството“. Ако продължите да се заяждате, има опасност да спрат да го правят.

„Имаш ли нови оценки?“ е основателен въпрос, но вместо настойчиво да го задавате, редовно проверявайте електронния дневник на гимназията. Няма ли такъв, се срещайте периодично с учителите.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар