Ново 20! Кръвната ви група издава основни черти от характера ви! Ето ги!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Японски учени първи изследват връзката между характера и кръвната група още в далечната 1916 г. През 1925 г. японски военни лекари доразработили теорията, като използвали и кръвната група при селекцията на по-силни и психически стабилни войници.

Характер и кръвна група

Характер и кръвна група

Две години по-късно изследването продължило, този път от професора по психология Такеши Фурукава от Токио. Именно той е автор на първата книга, която официално разглежда и изследва темперамента на човека чрез кръвната му група. За известно време тази теория изпаднала в забвение, но през 70-те години на миналия век журналистът Масохико Номи я възродил, издавайки книга на тази тема, която бързо се превърнала в бестселър.

Според социологически проучвания над 70% от японците вярват, че съществува връзка между кръвната група и личността. Има дори агенции за запознанства, които намират партньори на своите клиенти именно на базата на кръвната група и съвместимостта. В останалата част на света хората, които търсят връзка между групата и характера, са над 50%.

Група А

Хората с кръвна група А са спокойни, стабилни и верни. Те имат силен характер, упорити са. Премислят доста внимателно ходовете си, но веднъж започнали, довеждат нещата до край. Действат с вещина и здрава ръка. Освен това са всеотдайни във всяко отношение. Притежават голямо самообладание, но тяхната взискателност може да им изиграе лоша шега, като ги „пренавие“. Склонни са към нервност. Понякога са нерешителни, тревожни, предпазливи. Но винаги са учтиви. В критична ситуация могат да станат войнствени. Готови са на жертви, стига каузата да си заслужава.

Обичат да обмислят добре нещата, да ги разглеждат от всички страни, да ги преценяват щателно и систематично. На тях може да се разчита, тъй като са честни и много точни. Добри организатори са и предпочитат да постигнат всичко с мир и разбирателство.

Негативните им черти са сравнително малко. Те могат да бъдат неприятно консервативни, понякога антисоциални, не обичат да показват емоции, което в даден момент може да се отрази неблагоприятно на здравето им. А и са повече песимисти, отколкото оптимисти. Не харесват твърде шумните места и компании, доволни са, когато останат на спокойствие и сами.

В брака имат добра взаимно допълваща се връзка с хората с кръвна група 0. В началото се страхуват да имат деца, но след това стават добри бащи и майки.

Група В

Хората с кръвна група В са ярки и любопитни натури. Те могат да бъдат както много строги, така и разсеяни. Лесно се ентусиазират, но бързо губят интерес. Затова, когато се работи с тях, е добре да бъдат под контрол, за да е сигурно, че ще довършат нещата.

Изпълнени са с позитивна енергия и с тях е приятно да се общува. Обичат да забавляват останалите. Чувстват се по-добре, когато са заобиколени от хора, изолацията ги плаши. Но пък твърде големите тълпи също не са им по вкуса, тъй като ги натоварват емоционално. Определено имат класа и стил. Могат да бъдат доста креативни, ако пожелаят. Мразят ограниченията, тъй като смятат, че те пречат на напредъка и мисленето.

Негативните им черти: ненадеждни и твърде егоцентрични. Сред най-неприятните им качества е незачитането на другите. Те не само не обичат да изслушват чуждото мнение, но и се отнасят с видимо пренебрежение към такова, което е по-различно от тяхното. Понякога са способни да прегазят човек, само за да постигнат своето. Не са добър отборен играч и понякога вършат неща, без да се замислят за последствията.

В брака са склонни на рискове. При избора на партньор в живота търсят предизвикателствата, а не стереотипите. Което невинаги е добре за тях.

Група 0

Хората с кръвна група 0 са спокойни, щедри, независими, безкрайни оптимисти, отворени към света и новото, гъвкави и адаптивни. Те притежават умения, каквито нито една друга група няма. Но трябва да им се даде възможност да ги покажат, да разгърнат своя потенциал. Тогава не само те ще блеснат, но и онези, които са свързани с тях, ще извлекат изгода. Притежават непогрешима интуиция и усет за хора и начинания.

Много са добри в сферата на връзките с обществеността, медицината и психологията. Родени лидери са и умело водят напред. Винаги се грижат за своите хора, дори понякога пренебрегвайки личните си потребности.

Имат сръчни ръце, затова им се отдават дейности, при които се изисква фина художествена изработка. Харесват спокойствието, но това не ги прави самотници – напротив, те са доста общителни. Притежават приключенски дух и са готови да се хвърлят с удоволствие в някое интересно начинание. Способни са да контролират желязно своите емоции, така че никой да не разбере какво се случва в момента в душата им.

Разбира се, не са идеални. Имат и негативни черти. Понякога са по-непреклонни от разумното. Добре е да се научат да правят известни компромиси и от­стъпки в името на разбирателството. Друг път са убедени в своята правота, отстоявайки я дори с ярост. Те винаги търсят успеха, мразят да се чувстват подчинени, което също трябва да бъде в границите на разумното.

В брака уважават и се доверяват на своя партньор. Харесват както тра­диционните взаимоотношения, така и свободното съжителство без брак. Но никога няма да изневерят на човека до себе си, тъй като мразят да лъжат и заблуждават.

Група АВ

Хората с кръвна група АВ са чувствителни, деликатни – с тях трябва много да се внимава, тъй като те са лесно раними. Но пък са отлични медиатори и умеят доста точно да преценяват хората. Когато се налага, са твърди и безкомпромис­ни, критични и аналитични. Обичат да живеят в хармония и се стремят да постигнат такава не само в своя дом и семейство, а и в обществото. Добър екипен играч са и ще постигнат много, ако работят като част от колектив, а не индивидуално. Харесва им да се ангажират със значими каузи, да помагат.

Негативните им черти не са за пренебрегване. В даден момент те могат да се проявят като студени, прагматични и нежелаещи да се ангажират с проблемите на най-близките си хора. Трябва да се научат да не пренасят работата у дома.

В брака показват съпричастност, но и известна неангажираност. Някои техни думи и действия дори могат да се изтълкуват погрешно, тъй като не умеят и не обичат да се изразяват мило и красиво. Понякога твърде драматизи­рат ситуацията, а реално тя далеч не е такава.

Това са хранителните добавки, които трябва да взимате според оплакванията си!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар