Летният грим изисква светли тонове и много блясък

Летния грим има правила, които трябва да се спазват

летен грим
Летният грим е по-шарен, по-пъстър, по-смел. Това обаче не означава, че трябва да нашарите цялото лице като папагал. Има някои особености на лятното гримиране, с които е добре да се съобразите, преди да посегнете към сенките и спиралата.

Летни сенки

Летните тюркоазени, коралови, златисти сенки са искрящи и привличащи погледа, но някои дами не смеят да експериментират с тях и през есента. Не ги пренебрегвайте обаче. Използвайте ги в най-крайния ъгъл на очите. Или ги комбинирайте с тъмни нюанси. Така хем няма да се налага да ги изхвърлите, хем ще придадете оригиналност на стандартния си есенен грим.

Искряща очна линия

Черната очна линия е класика, но през лятото тя е розова, синя, зелена, цикламена, но винаги може да я разнообразите с тънка линия допълнителен ярък цвят през по-студените дни. А цветните моливи, останали от лятната колекция, нанасяйте само на долния клепач.

Цветна спирала

Тя може да се използва през цялата година. Ако не искате цветът й да е прекалено ярък, нанесете първо един слой черна и когато изсъхне, нанесете от цветната само на върховете на миглите. Освен това добра идея е и да поставите черна спирала на горните мигли, а цветна – на долните. Внимавайте единствено с тъмносинята и лилавата, защото тя понякога кара тъмните кръгове под очите да изглеждат по-ясно изразени.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар