5 начина да се радваш на всяка почивна минутка

Много е просто! Трябва само временно да изтриеш от мозъка си какъвто-и-да било вид проблеми.

1. Пробвай нова визия
Сега е моментът да освежиш имиджа си. И едновременно с това да подредиш гардероба си. Изкарай от него всичко и направи внимателен анализ какво с какво би могло да се комбинира. После тествай съчетанията на практика, плюс съответния стил грим, прическа и обувки. Гаранция, че ще откриеш, че не си се възползвала докрай от голяма част от дрехите си.

2. Поглези се със здравословно меню
Ще почувстваш прилив на енергия, ако съчетаеш приятното с полезното – тоест, избереш вкусна, но умерено калорична и здра­вословна храна. Почивните дни са подходящият момент да си я приготвиш, понеже разполагаш с достатъчно свободно време. Направи любимите си макарони със сирене, спагети с доматен сос или кар­тофи на фурна и ги комбинирай със зелена салата и червено вино.

3. Разрови се в интернет
Разрови се в интернет за онлайн енциклопедии, тестове, сайтове с интересни факти от об­ластта на биологията, историята, психологията, секса и т.н.Така хем ще си уплътниш някой и друг час, хем ще научиш куп полезна информация, която ще те превърне в свеж, интересен събеседник – център на внимание на следващия купон.

4. Осигури се секси снаряжение за марзелуване.
Една безспорна истина: независимо къде се намираш и какво правиш, ще се почувстваш несравнимо по-добре, ако си облечена в нещо готино, любимо и секси. Не допускай глупавата грешка да отделяш „За вкъщи“ всички износени или плод на импулсивен неправилен избор дрешки. Вместо това обиколи магазините и си намери удобно, но сладко облекло именно за домашни условия.

5. Пренеси се в топлите страни
Достатъчно е да изгасиш лампите, да запалиш ароматична свещ, да пуснеш някой диск чилаут от Ибиса и да прикоткаш половинката си в леглото. За още по-прав­доподобен ефект може да изгледате филм за някоя екзотична дестинация и да си набавите екзотично лакомство (и най-прост локум с орехи ще свърши работа).

Уолпейпър от някой екзотичен остров ще те пренесе директно в рая!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар