Бягайте! Тези 5 типа мъже разбиват сърца!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Ако искате сърцето ви да си остане цяло, избягвайте близките срещи и обвързването с тези 5 типа мъже!

Ще ви представим тук и сега 5 типа мъже, от които всяко момиче, което не иска да страда от любов, трябва да избягва. Не за друго, а защото основното предназначение на тези мъже е да разбиват женски сърца.

Ето го! Той разбива сърца!

Ето ги и тях:

  1. Лошото момче – поне на приказки, всички жени си падат по лоши момчета. Но по-добре просто ги гледайте от разстояние или на снимка. Не се обвързвахте с тях, защото те няма да се разделят с облика си на тешкар, гъзар или биткаджия, за да бъдат с вас. Тях ги влече това да виждат колко много жени падат в капана им, а след това по най-безцеремонен начин захвърлят плячката си на бунището.
  2. Семейният мъж – колкото и да ви харесва, колкото и звезди да ви сваля, нали знаете, че не може и не трябва да се обвързвате емоционално или сексуално с женен мъж. Той вече е дал клетва на жена си, поради което или вие ще сте мимолетно разнообразие, или любовница, на която ще изневери с друга любовница.
  3. Обичащият ви от разстояние – колко дни, месеци или години можете да поддържате любов от разстояние, без това да нанесе дълбока рана на сърцето ви?! Малко! Определено малко, въпреки че се правите на мъжко момиче! Затова избягвайте да се ангажирате с господа, обичащи ви по Скайп! Вечерно време те не топлят под завивките!
  4. Обремененият – този, който веднъж е преживял тежка раздяла, бил е наранен и оскърбен, едва ли е подходящ избор за обвързване. Той никога няма да ви допусне до сърцето си така, както вие желаете, защото вече веднъж го е направил и сега то кърви. Защо и вашето да страда обаче?
  5. Мъжът за една нощ – най-важно е правилото да не се влюбвате в мъжа, с който сте имали романс за една нощ. За него това е само секс. Жените трудно го проумяват, но това е факт!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар