Жестоката истина за татуировките

Забраняват някои мастила заради опасността от рак

татуировките

Забраняват някои мастила заради опасността от рак


Татуировките навлизат все повече в ежедневието ни, но малцина са тези, които се замислят за опасностите, които крият те.

От Европейската агенция по химикали отбелязват, че голяма част от мастилата, с които се правят татуировките увеличават многократно риска от появата на рак.
След това откритие на ЕХА, най-опасните от мастилата, с които се правят татуировките ще бъдат забранени, пише „Дейли мирър“.

Тези мастила могат да предизвикат сериозни алергични реакции и да се появи сърбеж, но това са само дребните неприятности, които можете да си навлечете на главата. Както съобщихме, те могат да ви докарат и онкологично заболяване.

Заради огромната опасност, която крият някои от мастилата за татуировки и най-вече тези в ярко червен цвят, както и тушовете в синьо, зелено и черно, предстои да бъдат наложени забрани.

Немалка част от известните българи са изрисували телата си в татуировки. Сред тях са Слави Трифонов и беквокалистката му Цветелина Грахич.
Мнозина започват само с една татуировка, но се увличат по манията и рисуват целите си тела, което крие сериозни опасности, алармират специалистите.

Сред световните звезди, които са нарисували телата си са Дейвид Бекъм, който има 40 татуировки, покойната Ейми Уайнхаус, която имаше 14 татуировки и Джуди Денч, която си подари татус за 81-ия си рожден ден, пише Блиц.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар