Кои са мамините синчета на Холивуд?

Сред тях блестят Брад Пит, Джордж Клуни и Роби Уилямс

Райън Гослинг с майка си Дона

Райън Гослинг с майка си Дона

Някои известни мъже обожават майките си и не се притесняват да признаят, че те са най-важните жени в живота им. В замяна на това се радват на внимание, топли грижи и безкрайно разбиране от своите родителки.

Райън Гослинг редовно се появява на червения килим в компанията на майка си Дона. Щом му остане свободно време, го прекарва с нея. Приятелката му Ева Мендес, от която има две дъщери, няма нищо против, че възлюбеният й е мамино синче. Дори се радва, че още една жена освен нея го отрупва с цялата си обич.

Брад Пит обожава майка си Джейн. Двамата понякога спорят по политически въпроси, тъй като възгледите им са диаметрално противоположни, но иначе се разбират.

Анджелина Джоли обаче открито заявява, че не харесва дрехите, които бабата купува на внучетата си. Но и признава, че Джейн й е спасила живота, карайки я да си направи изследвания за наличие на гена, който отключва рак на гърдата.

И Джордж Клуни е мамино синче също като най-добрия си приятел Брад Пит. Може би това е една от причините, заради които толкова дълго се беше вкопчил в ергенлъка. Майка му Нина изглежда
толкова добре, че когато го придружава на звездни събития, неподготвените журналисти решават, че е новата дама на сърцето му. Тя прекрасно се разбира със съпругата му Амал и напоследък й отстъпва първото място.

Леонардо ди Каприо може би ще открие дамата на сърцето си на зряла възраст. Засега носителят на „Оскар“ казва, че майка му Ирмалин, която е негов мениджър, е центърът на живота му.

Роби Уилямс обожава ястията на майка си Джан и е написал за нея най-известното си парче Angels, в което пее „тя ми предлага закрила, много любов и привързаност“.

Дейвид Бекъм тръби, че дължи футболната си кариера на майка си Сандра. Именно тя го карала да става рано сутрин, за да стига навреме на тренировки, лекувала го, когато получавал травми, утешавала го, когато не се представял на ниво. Днес той я отрупва с внимание и подаръци.

Британският певец Оли Мърс никога не се е притеснявал да прегръща майка си и да я целува по бузата на публични места. Дори насърчава всички да правят като него, защото „такава жена няма втора на света“.

Сред мамините синчета се открояват също Джони Деп, Джъстин Гимбърлейк, Том Круз, Ръсел Бранд, Робърт Дауни младши, Джъд Лоу, Колин Фарел, Киану Рийвс и Силвестър Сталоун.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар