Какви са модните прически през този сезон за дамите с очила?

Бретонът не трябва да е плътен, гладък и много дълъг

бретон
Ако носите очила, ще приличате на „зубърка“ от гимназията с прибрана коса в опашка или на стегната плитка. Затова прескочете клишето и раздвижете фризурата. Стилистите съветват дамите да посетят първо фризьора си, а след това – оптиката, за да изберат правилните рамки според предпочитаната прическа.

Бретонът е моден, но имайте предвид, че при масивна рамка на очилата дължината му трябва да стигане не повече от 1 см под веждите. Не бива да е прекалено плътен и гладък. Нека да е кос, асиметричен и филиран. Цветът на косата също влияе – плътният тъмен бретон стои като рамка на лицето, а полубретонът ще направи излъчването по-женствено.

Идеалната прическа за къса коса и очила е „пикси“. При ефектни рамки късата фризура може да е и леко небрежна, вдигната нагоре и начупена.

Коса с дължина до брадичката създава допълнителен обем около лицето. Ще постигнете хармония, ако добавите 1 -2 по-светли нюанси в кичурите отпред.
Фино изтъняване при подстригването, етажиране на косата и ниска разрошена опашка са прекрасна комбинация за млади дами с очила.

При средна дължина изберете гладко каре. Меките вълни придават романтичен вид.
За дългокосите дами, които носят рамки с пълна квадратна форма, фризурата трябва да е на леки вълни. Така ще се тушира сдържаният сухарски стил.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар