Изхвърлете ТЕЗИ неща от спалнята си!

Има няколко вещи и предмети, които не е редно да седят в спалнята, за да не разсейват интимните партньори. И да крадат от времето за любов, твърдят специалисти.

Ето какво препоръчват те да не поставяте в стаята за спане:

ТЕЛЕВИЗОР

Забравете за него, ако искате с часове да се наслаждавате на интимните ласки с любимия си.

Така и след като приключи половият акт, с нови сили може да продължите любовната игра. А не да легнете

спалня

Мястото на телевизора не е в спалнята

по гръб и да се заровите из десетките тв канали.

А даже и да не се впуснете в още игрички, по-добре да се отдадете на пълноценна почивка в обятията на избраника на сърцето си, вместо да будувате пред малкия екран.

КОМПЮТЪР

Това е другата вещ, която със същата сила може да открадне нежния поглед на приятеля или приятелката ви от вас.

За да не допуснете това да ви се случи, просто пренесете компютъра в хола или дори в стаята при децата. Ако го изключите изцяло от мрежата, дори малките палавници няма как да го повредят.

ХРАНА

Тя много лесно може да ви подлъже и вместо любов да не се окаже, че сте се отдали на обилна вечеря.

Оставете всякакви чипсове, снаксове или други гризинки в кухненските си шкафове. Пък и не е хигиенично в чаршафите ви да се разнасят неизядени хрупкави изкушения.

ЖИВОТНИ

Те с лекота могат да развалят взаимното удоволствие от уединението ви.

Представете си, че сте на втората фаза от интимния контакт (моментът на кулминацията) и кучето ви започне да дърпа одеялото ви или да ви ближе стъпалата.

Със сигурност ще провали нежния миг. И отново ще трябва да започне настройката на интимна вълна.

Е, може да направите изключение от правилото най-много с безобидни риби в красив аквариум с много зеленина. А ако в него има осветление, дори може да го използвате за авангардна лампа, докато телата ви се сливат в едно.

БЮРО

В никакъв случай не го монтирайте в спалнята си. Ще ви донесе не само много неприятности с интимния партньор, но и ще ви краде от часовете на съживителен сън.

Защото специалистите предупреждават, че често преди мъжът или жената да са предприели атака с целувки и ласки към любимия, с часове могат да се излежават до него.

Но ако в това време зърнат папка с документи на бюрото до леглото си, вниманието им лесно може да се върне към несекващите служебни задачи.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар