Мазилата с плацента – еликсир за вашата кожа

В козметичните продукти от ново поколение се влага плацента – животинска, човешка или растителна, защото тя помага в борбата със стареенето на кожата

placenta
За чудодейните свойства на плацентата се е знаело още в древен Египет. Козметиката с плацента е разнообразна. Тази съставка се включва в кремове, маски за лице, продукти за третиране на коса. И у нас също се правят и се предлагат подобни продукти, само че с растителни заместители на плацентни екстракти, както и съставки, които имат свойствата на плацентата, но са получени по химичен път. Целта е кремовете и лосионите да са по-достъпни.

Защо тези кремове са толкова ефикасни? В плацентата има важни полезни вещества и микроелементи, необходими на плода и развитието му в майчината утроба. В нея се съдържат белтъчини, нуклеинова киселина, аминокиселини, витамини, минерали, имуностимулатори, ферменти и други активни субстанции с над 100 важни компонента. Те влияят на жизнената дейност, на обмяната на веществата и на други функции и процеси в организма. Имат биостимулиращ ефект и подмладяващо действие, когато са включени в козметичните продукти. Плацентата активира обновяването на клетките на кожата, в резултат на което тя става млада и еластична. Екстрактът от плацента активира дишането на кожата и ускорява метаболизма на клетките. В резултат на това се забавя процесът на стареене, стимулира се кръвообращението, подобряват се храненето и отделянето на продуктите на обмяната.

Плацентата помага при кожни възпаления. Извлекът от плацента помага при лечението на различни кожни възпаления, следствие на ултравиолетовите лъчи или от студения вятър. Този тип козметика повишава имунитета на кожата и намалява чувствителността към алергени.

Предотвратява прекомерното натрупване на меланин, овлажнява епидермиса, повишава еластичността на кожата.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Recent Posts

Добавете коментар