Кои холивудски звезди полагат нестандартни грижи за децата си?

penelope-cruzБогатите и известните могат да си позволят армии от бавачки

Някои обаче предпочитат да възпитават наследниците си сами, а методите им често са доста необичайни.

Двете деца на Пенелопе Крус и Хавиер Бардем са лишени от играчки. Актьорите изповядват популярна напоследък в САЩ теория, според която, ако от съвсем малки момичетата и момчетата бъдат третирани като възрастни, по-бързо стават зрели и отговорни личности. По същия начин отглеждат поколението си Тоби Магуайър, Джейми Лий Къртис и Хелън Хънт.

Алиша Силвърстоун е майка на 5-годишния Беър Блу. Актрисата никога не му е слагала памперс, убедена, че е достатъчно майките да се научат да различават израженията на своите бебета, за да разберат кога е време да ги сложат на гърнето. Освен това смята, че хората трябва да имитират животните при отглеждането на малките си. Затова, преди синът й да се сдобие със зъби, тя сама сдъвквала храната, която му давала. До ден-днешен детето е заклет веган също като майка си.

И Жизел Бюндхен никога не е използвала еднократни пелени за сина и дъщеря си. Яростната защитничка на кърменето се бори за прокарването на закон, който да го направи задължително. Няма против обаче да вози децата си на ATV, макар почитателите й непрекъснато да й правят забележки, че това е опасно.

Синът и дъщерята на Гуинет Полтроу не само че са вегани, но и са лишени от въглехидрати по желание на майка си, пише „Всичко за семейството“. Тя държи сама да им готви. Позволи ли на някой друг да го направи, проверява дали рецептите й се изпълняват стриктно. Децата гледат телевизия френски или испански, за да могат по-бързо да научат чуждите езици. За сметка на това ги облича само в Маркови тоалети. Твърди, че по този начин възпитава добрия им вкус.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар