Подчертайте шоколадовите скули с правилно нанесен руж

Най-лесно може да определите мястото, на което да нанесете руж, като се усмихнете широко

скули

Мястото на финалната щриха от грима, а именно – ружът, е върху най-издадената част на бузите.

Ружът се нанася с голяма четка, а движението е от горната част на ухото до ъгълчето на устните и от горната част на ухото до ъгъла на ноздрата, без да влиза в гънката. Принципът е: колкото по-широк е овалът на лицето, толкова по-косо се нанася ружът, а колкото е по-тесен, толкова по-водоравно се слага руменината.

Тя не трябва да стои като петно, а да се прелее с тена на лицето. Ружът се избира по цвета на кожа и така стои естествено.

И тъй като сме в началото на лятото, няма как да не поговорим и за епилацията. Тялото също има нужда от грижи, и премахването на нежеланите косъмчета е една от тях.

Днес ще ви представим един нов, интересен и много приятен метод за епилация – шоколадова епилация.

И най-капризните дами ще харесат шоколадовата епилация – тя не само чисти неприятните косъмчета, но и благоухае. Като традиционната кола маска съдържа восък, лимон и захар (или мед). Като прибавите малко шоколад, си осигурявате плюс, защото какаовото масло е силен антидепресант. При избора на шоколад имайте предвид тена на кожата: при светъл е подходящ бял, при матов – черен и кафяв.

Шоколадовата кола маската с температура 42-45 градуса се нанася тънко върху кожата по посока на растежа на косъма. Като позасъхне, се издърпва рязко в посока, обратна на растежа на косъма.

За пълно удоволствие след епилацията може да сложите почистващо масло с аромат на шоколад, което омекотява и хидратира.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар