Експресна магия за пари

Ти лайф за Лекува

Резултатите няма да закъснеят и парите ще потекат към вас в съвсем скоро време

магия за пари

Резултатите няма да закъснеят и парите ще потекат към вас в съвсем скоро време


Със сигурност са малко хората, които могат да кажат, че имат достатъчно пари и са им достатъчни. Ако вие сте от останалите ви предлагаме да използвате тази изпитана експресна магия за пари, която ще привлече финансови средства към вас в трудни моменти.

Тази магия за пари е съобразена с древното учение фън шуй и макар според него парите да са тежко бреме, всеки един от нас се нуждае от тях.
Експресната магия за пари ще привлече на ваша страна не само нова порция финансови средства, а и късмета и сполуката.

Ако искате да забогатеете, е необходимо да направите предварителна подготовка, както и да помислите дали сте способни да посрещнете подобно бреме.
Тази магия за пари е един от най-лесните ритуали. За изпълнението му се нуждаете от 100 левова банкнота, която да не е сгъвана. Най-добре е да е чисто нова.

Взимайте всяка вечер банкнотата, впервайте поглед в нея и я галете с лявата си ръка, докато визуализирате желанията си. Не забравяйте, че трябва да си пожелаете конкретни неща.

След това приберете банкнотата в портфейл от естествена кожа и я носете постоянно с вас, без да я прегъвате или мачкате. Резултатите няма да закъснеят и парите ще потекат към вас в съвсем скоро време, пише retro.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар