Изгонете злото от дома си с помощта на бяла магия

Практически препоръки как с помощта на бяла магия да не допуснете злото в дома си, да защитите себе си и близките си

бяла магия
Основното, по което бялата магия се различава от черната е, че тя обикновено няма ярко изразена користна основа.

Задачата й е да помогне, да излекува, да защити, да усили положителните влияния, фактически бялата магия – това са измененията, предизвикани посредством волята и насочени към получаване на информация, както и за защита на себе си и на своите близки.

„Моят дом е моята крепост“, казват англичаните. Но какво да направим, ако в нашата крепост се е появила дупка, през която изтичат мирът и щастието в семейството? Как да открием тази„пробойна“, да я запушим и да не допуснем бъдещата й поява?

Преди да предприемем каквото и да било, трябва да направим генерално почистване на дома: да измием прозорците, да изхвърлим боклуците и от най-потайните кътчета на жилището. Най-ефективният метод за откриване и отстраняване на „лоши“ места в дома е църковната свещ.

Запалете я и обиколете по часовниковата стрелка цялото жилище, като започнете от входа. През това време, независимо дали сте вярващи или не, трябва да произнасяте молитвите „Отче наш“, „Пресвета Богородице“ и „На Животворящия кръст“. Не забравяйте и три пъти, по православному, да се прекръстите от дясно наляво, да прекръствате със свещта и ъглите, рамките на вратите, леглата и прозорците. Обезателно обърнете внимание как гори свещта. В чистите места пламъкът й е равен и спокоен; в „лошите“ свещта започва да пука, пламъкът трепери, но не гасне. Запомнете тези места!

Пламъкът на свещта изгаря цялата отрицателна енергия. След като обиколите целия дом, вземете вода, осветена на Богоявление в църквата, и обикаляйки отново по часовниковата стрелка, напръскайте всяко „лошо“ място по при пъти с кръстообразно движение, като при това произнасяте „В името на Отца“ при първото пръскане, „и сина“ – при второто, „и Светия дух. Амин!,, – при третото. Светената вода „заключва“ местата, в които е имало енергиен негатив, и не им позволява да се отворят отново.

Можете да използвате и друг метод. За целта в първата неделя на месеца накъсайте трепетликови клонки, на следващия ден ги накиснете във вряла вода и я оставете да изстине, а след това отново я кипнете. Когато водата започне да ври, гледайки в съда с клонките, кажете следното заклинание (12 пъти): „Майко Божия, спомни си своя дом, където си се родила, където си почивала. Благослови моя дом за спасение, от всякакви уроки избавление. Помогни, Богородице, и благослови. В името на Отца и Сина и Светия дух. Амин!“.

Изчакайте, докато водата в съда изстине, и измийте е нея вратите, прозорците, пода и в самия край – прага на жилището. След това вземете съда и без да разговаряте с никого, отидете на кръстопът и излейте там водата.

За да защитите дома си от външни отрицателни влияния, можете да направите (най-добре от картон) т. нар. „ловец на духове“ – куб с четири отвора в страните и огледалце, поставено по диагонал. Окачете го така, че огледалцето да гледа входната врата, пише „Феномен“. Благодарение на своите особености то ще „отблъсква“ целия негатив, който се опитва да влезе в жилището.

Освен това редовно ароматизирайте дома си със смес от следните билки: жълт кантарион, лавандула, коприва, пелин, магарешки бодил, копър, като добавите и няколко капки борова смола. Известно е от древността, че тези билки прогонват демоните.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар