Подредете кухнята според фън шуй

промоции

Съобразете се със съветите, ако искате да живеете в хармония

кухнята

Съобразете се със съветите, ако искате да живеете в хармония


Специалисти съветват да подредите дома си и в частност кухнята според фън шуй.

Те са категорични, че това е мястото, което е изпълнено с най-много майчина енергия и подхранва любовта и разбирателството в дома.
Основните правила, които трябва да спазите, ако решите да подредите кухнята по фън шуй са следните:

1. Основното фън шуй правило за кухнята е да я поддържате винаги чиста и проветрена. Ароматът на застояло в кухнята води до натрупването на негативна енергия, която оказва влияние върху късмета и домакинството.

2. Според фън шуй кошчето в кухнята трябва да е поставено на скрито място, тъй като това е съдът, в който изхвърляте ненужните продукти, а те излъчват негативна енергия. Най-добрият вариант е да изкарате кошчето на външната тераса или да го монтирате от вътрешната страна на шкафа.

3. Като се има предвид, че несъвместимите елементи трябва да са далеч един от друг, трябва да съобразите разположението на хладилника и мивката, които са представители на елемента вода, както и на фурната и скарата, които представляват огъня. Сами се досещате, че не е добре елементите от противоположните групи да стоят един до друг.

4. Не използвайте прибори за еднократна употреба в кухнята си, тъй като предизвикват спад на благосъстоянието ви в бъдеще.

5. Кухнята никога не бива да бъде разположена в северозападната част на жилището. Това е мястото, от което божествената енергия изтича от дома ви, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар