Как мъжете по света оценяват чувството за хумор на дамите?

Нека да поговорим за това как оценяват в различни страни едни и същи проблеми с женския хумор

humor
Например британските мъже са убедени, че слабият пол съвсем „не е в час“ какво представлява английският хумор.

Наистина, според мнението на тези сноби нито един чужденец мъж също няма да разбере къде е есенцията на шегата, която джентълмен адресира към друг джентълмен. Впрочем, ако се вярва на европейската статистика, именно британският хумор се смята за най-смешен на континента.

А за най-малко смешен жителите на Стария свят определят хумора на германците. Затова пък силният пол в Германия е напълно доволен от това, как реагират на грубоватите им шеги техните съпруги и приятелки. Изглежда, арийските мъже са едва ли не единствените в Европа, които не се смятат за по-остроумни от своите дами. Което си е вярно, вярно е: немският хумор трудно би могъл да бъде наречен изящен. Но както се казва, всичко е относително.

А французите, които сами се определят като една от най-остроумните нации в света, са доволни от чувството за хумор на своите приятелки, като обаче добавят, че обикновено шегите на французойките са доста зли. Може би прелестните жителки на Франция са взели пример от своите партньори. Неслучайно на французите принадлежи поговорката „Смешното може да убива“. Те постоянно и на всички се присмиват. И най-неприятното е, че възниква усещането, че го правят, за да покажат собственото си превъзходство. При това самолюбието на самия французин е толкова нежна субстанция, че е изключително лесно да бъде наранена. Дори и от най-невинната шега мъжете от тази нация могат да се почувстват унизени и оскърбени. Така че при тях чувството за хумор е като еднопосочна улица – те изобщо не обичат да се шегуват със себе си. Но това, разбира се, се отнася за масата.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар