Абортът преобърна живота ми

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Сега си плащам за глупавата грешка, която допуснах на младини

абортът

Сега си плащам за глупавата грешка, която допуснах на младини


Абортът, който направих на 16-годишна възраст преобърна животът ми.

Бях млада и глупава, влюбена до уши в приятеля си, когато разбрах, че съм бременна. Не зная защо, но вярвах, че щом научи приятелят ми ще подскочи от радост и ще заживеем щастливи заедно в очакване на рожбата си.

Нещата за съжаление не се получиха така.
Той не искаше и да чуе за това дете. Единственият изход беше абортът, защото, ако нашите бяха разбрали за това, щяха да ме нарежат на парченца.

По-късно след всичко преживяно около аборта с приятеля ми се разделихме. След няколко години срещнах голямата си любов и се събрахме. Живяхме заедно година и половина, когато със съпруга ми заговорихме за деца. Искахме да имаме рожба, за която да се грижим.

Правихме опити сума ти пъти, но не се получаваше. Накрая реших, че явно има някакъв проблем и отидох на гинеколог. Оказа се, че в основата на всичко, което ни се случваше беше абортът, който бях направила преди години. Заради него сега не мога да имам деца.

Обмислям да поискам от съпруга ми да се разделим, тъй като не мога да го обрека на такова страдание заради моята глупава грешка от младежките ми години.
Обръщам се и към всички момичета – внимавайте, защото абортът не е шега работа и може да преобърне животът ви на 180 градуса, както се случи с мен.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар