Най-актуалните тенденции в плажната мода!

Лятото е на прага, а с него и мирисът на море. Ако още се чудите какъв бански да изберете, запознайте се със съветите на модните специалисти.

Мода бански

Мода бански

Съблазнителните бански костюми

Това е един от основните отличителни белези на новата плажна мода. Независимо дали заложите на цял бански, или такъв в две части, на модел в дискретни неутрални нюанси, или ефектни цветове, трябва да търсите премерената еротика. Не провокативните разголени модели, а онези, които деликатно разбуждат въображението и подчертават женствеността, без да стоят и за секунда вулгарно. Дори винтидж моделите с висока талия позволяват да постигнете такъв ефект. Важното е да прецените много правилно модела, така че да акцентирате дискретно върху своите преимущества – чрез силует, детайли или цветове.


Най-различни цветове

Това лято на практика почти няма ограничения по отношение на багрите. Ще се носят както неутрални бежови нюанси, които почти се сливат с цвета на все още непридобилата загар кожа, така и черни, подчертаващи бронзовия тен. Интересни са акварелните решения при десените. Става дума за комбинации от типични летни цветове – например лазурно с коралово, но „разпръснати“ върху плата на принципа на акварелните бои. Искрящо ярките багри или тези, вдъхновени от нюансите на морската вода в различните дълбини на моретата и океаните, са друга актуална тенденция. При десените на почит са и различните етно шарки, като тази година конкретно индианските мотиви са абсолютен хит.

Вземете детайли от миналото

Не, този път няма да ви караме да обличате ретро модели, извадени сякаш от началото на XX в. По-скоро става дума за артистични детайли, които атрактивно разнообразяват банския, без да имат някаква конкретна практична цел. Общото между тях е, че са взети назаем от модата, която се е носила преди едно-две, че и повече столетия. Например интересни връзки на деколтето или гърба, които имитират тези на корсета. Или ресни и дантели, които напомнят повече будоарното облекло.

Прорязани по оригинален начин

Това е друга актуална тенденция, която се прокрадва от няколко години, но сега буквално „избухва“. Не само целите модели, а и тези в две части са прорязани по оригинален начин. Това, от една страна, е много ефектно и разчупва интересно банския. От друга – помага да се прикрият някои недос­татъци или да се акцентира на онези части от тялото, с които можем да се гордеем.

Комбинирайте различни части

Съчетаването на горна и долна част, взети от два различни бански и разминава­щи се както по цвят, така и по десен, ще продължи да се носи, но няма да е чак такъв хит, какъвто бе миналото лято. Сега на мода са нео­бикновените комбинации от горна и долна част. Ако например сте избрали бикини в атрактивен десен, то горната част може да бъде… блузка от стреч материя с дълъг ръкав в същите шарки. А бихте могли да прикриете гърди­те с ефектно завит копринен шал. Този вариант стои доста добре с бикини с висока талия.

Спортни

Има дами, които обичат да бъдат в движение дори на морския бряг. Ако сте от тях и не си представяте лятната ваканция като безкрайно излежаване на пясъка, то банските в спортен стил са идеалното решение. Имате още една причина да ги изберете – това лято са много актуални. Още по-хубавото е, че комбинират удобството на спортния силует с елегантността на другите модели. Целите например са с красиви срезове, а понякога допълнени от нежни дантели. Тези в две части могат да бъдат и от материя, която имитира кожа.

ТЕСТ: Какъв бански е за вас?

Бразилската манекенка Алесандра Амброзио със собствена колекция бански

Две части или цял бански? Вижте снимките…

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар