Приятелката ми е девствена и иска да й бъда първият

Не съм и предполагал, че на тази възраст все още съществуват такива момичета

девствена

Не съм и предполагал, че на тази възраст все още съществуват такива момичета


Признавам си, че ми е малко странно да искам съвет за такива неща предвид, че съм 32-годишен мъж, но приятелката ми е девствена и напоследък все по-често настоява аз да й бъда първият.

Проблемът не е в това, че е девствена, а че е с десет години по-малка от мен и все още не съм убеден, че искам тя да е майка на децата ми.
Не съм от идиотите, които ще се възползват от ситуацията, а след това ще си бият шута. Искам са изгуби девствеността си с човека, в когото е влюбена до полуда.

Не ме разбирайте погрешно, не твърдя, че не се обичаме, но не искам да я нараня.
Тя е изключително умна, възпитана, красива, казано с други думи е свястно момиче, а не като преобладаващата част от жените в днешно време.
Съвсем случайно научих, че е девствена покрай една от темите, които отворихме и останах като ударен.
Не можех да повярвам, че все още съществуват такива момичета и то на тази възраст.

От друга страна останах доста поласкан, тъй като си мисля, че щом е споделила с мен нещо толкова съкровено иска нещата помежду ни да се получат.
Работата ми е такава, че съм заобиколен от доста привлекателни жени. Не съм от мъжете, които им обръщат внимание, но не знам как ще реагира тя, когато научи. Притеснявам се, че няма да понесе подобно нещо.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар