Искам да започна нов живот

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Не мога да престана да мисля за него

живот

Не мога да престана да мисля за него


Всичко започна преди четири години, когато през летния сезон се запознах с едно момче. Към днешна дата обаче искам да започна нов живот.

Уж имахме връзка с въпросното момче, но се наложи за няколко дни да замина извън града. Когато се върнах научих, че всичко в моя живот се е променило – приятелят ми си беше позволил да ми изневери. Най-лошото е това, че когато се върнах отново в града, той не спря и продължи да ми изневерява.

В крайна сметка забрави за мен и се хвана с момичето, с което ми е изневерявал почти през цялото време. Вярвайте ми да преглътнеш подобна горчилка не е никак лесно. Приех много тежко поредният шамар, който ми беше нанесъл моят живот.
Проблемът е, че след всичко, което ми причини аз продължавам да го обичам. В последствие с него се разделихме, но аз не спирам да мисля за времето, в което бяхме заедно.

Вече имам връзка с друго момче, но все повече се убеждавам, че обичам бившия си приятел и все още често мисля за него.
Във времето, в което не сме заедно, аз се пропих. Слава Богу настоящият ми приятел се появи в правилния момент и ме върна обратно към нормалния ритъм на живот. Макар с него да кроим общи планове за светлото ни бъдеще, аз все още съм влюбена в бившия си. Кажете ми какво да правя.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар