Нещастна съм, а имам всичко

Не съм от хората, които дават мило и драго за домашно огнище

нещастна

Не съм от хората, които дават мило и драго за домашно огнище


Едва на 25 години съм, а съм ужасно нещастна.

Най-интересното е, че погледнато отстрани имам всичко и не би трябвало да съм нещастна, но съм.
Омъжих се преди три години. С половинката ми имаме страхотно хлапе. Жилището ни е на брега на морето и всяка сутрин се будим със страхотния изглед.
Погледнато отстрани имам всичко, но съм ужасно нещастна.

Когато се запознахме със съпруга ми, той беше на 32 години. Влюбих се в него от пръв поглед. Той и до днес продължава да ме глези и да ме носи на ръце, но се отнася с мен така, сякаш съм му дете, а не съпруга.
Отскоро започнаха и неразбирателствата помежду ни.

След като дъщеря ни тръгна на градина, аз започнах работа и често излизам по заведения с колеги. Съпругът ми не желае да ме придружава, тъй като се чувства уморен след работа и предпочита да се изпъне вкъщи пред телевизора.

Признавам си, че не съм от тези, които умират за домашното огнище и предпочитам да се забавлявам някъде навън. По тази тема така и не можем да се разберем със съпруга ми и май вървим към развод.
Честно казано със съпруга ми е доста скучно и не знам какво да правя. Имам нужда да разнообразя живота си по някакъв начин, но не знам какво да направя.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар