Лоши родители ли са Никол Кидман и Том Круз?

Медиите отвъд Океана охотно разпространяват слуха, че холивудските звезди Том Круз и Никоя Кидман почти не поддържат контакт с 23-годишната си дъщеря Изабела

nicole-kidman

Изабела беше осиновена по време брака им (1990-2001). Като потвърждение изтъкват факта, че родителите не присъстваха на сватбата през септември миналата година, когато Бела се венча за IT консултанта Макс Паркър в Лондон. Макар че по същото време Кидман е там на кастинг за роля в театрална постановка, а датата на събитието е съобразена с професионалните ангажименти на Круз.

Говори се, че отношенията с майката страдат заради принадлежността на Бела към сциентоложката църква. А до ушите на 53-годишния татко, издигнал се до номер две в йерархията на скандалната секта, стигна мълвата, че осиновената му дъщеря има намерение на напусне религиозната организация. Преди дни в интервю за списанието „Ню айдиа“ Бела обаче заявява: „Разбира се, че си общуваме. Те са мои родители“. След което добавя без заобикалки: „Всички, които твърдят обратното, говорят пълни глупости“.

Дали Изабела е искрена, можем само да гадаем. Между другото г-н Невъзможна мисия не е виждал единственото си биологично дете Сури повече от 2 години, твърдят американски медии. Двамата често се появяваха на публични места, когато момиченцето беше малко и Круз все още беше женен за майка й – актрисата Кейти Холмс, пише „Всичко за семейството“. Причина за отчуждението мнозина откриват в здравия отпор, който Холмс даде на сциентоложката църква и се разведе с известния си съпруг, за да предпази дъщеря им от „промиване на мозъка“. Според близки на Круз таткото се среща със Сури, но не го прави публично.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар