Царска грижа за сухата кожа

Топла процедура осигурява по-мека кожа и по-тънка талия

ryce_kremche
Горещата процедура срещу суха кожа, чупливи нокти и травмирани кутикули си е спечелила славата на царска, защото от нея ръцете стават нежни като на аристократ.

Прави се с леко загрято растително масло.

Първо почистете кожата на ръцете с лек пилинг, например с кафе или със сода. Загрейте растително масло на водна баня до 47 градуса. Изсипете го в по-голяма купа, поставете я в дълбок съд с гореща вода, за да не изстива маслото. Потопете ръцете за 15-25 минути и с масажни движения разпределяйте маслото по всеки пръст.

После с пръчката от несесера отделете кожичките от нокътната плочка. Избършете ръцете, изпилете ноктите и лакирайте в модните за сезона натурални нюанси.

Ефективната програмата за тънка талия, строен ханш и плосък корем включва диета, фитнес и масаж, разбиващ меките мастни натрупвания. Необходим е курс от 10-15 процедури. Кожата трябва да е чиста, а масажът се прави най-малко два часа преди или след храна.

Първо почистете и затоплете ръцете си. Минете корема, ханша, талията с масажна ръкавица по вертикала и по хоризонтала. След това нанесете масло и в продължение на 5 минути масажирайте с поглаждащи движения по часовниковата стрелка. Следват пощипвания. Завършва се с поглаждащи движения за още 5 минути. Завийте се с хавлиена кърпа и си починете 15 минути.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар