Обожавам го, но…

Не издържам вече на това изпитание

обожавам

Не издържам вече на това изпитание

Обожавам приятеля си, но има нещо, което ме отблъсква от него.

Аз съм на 23 години и по всяка вероятност факта, че обожавам приятеля си на фона на това, което ме отблъсква у него, ще ви се стори пълен абсурд.
Но аз съм от хората, които казват истината такава, каквато е.

От няколко месеца живея под един покрив с момчето, в което не просто съм влюбена, а обожавам, но този проблем ми действа много зле. Крайно ми е неудобно да го споделя, но приятелят ми мирише силно на пот. Направи ми впечатление, че не се къпе както трябва, а на две, на три.

Понякога чак ми идва да повърна, когато през нощта си протегне ръката към мен и понечи да ме гушне. Приятно ми е да спя в прегръдките му, но тази миризма ме убива.
На няколко пъти се опитах да му намекна, но сякаш говоря на стената.

Нарочно купих рол-он унисекс и излязох пред него с номера, че по грешка съм купила такъв, който мирише на мъжко и му го предотстъпвам. Той обаче изобщо не се трогна от цялото това упражнение. Намаза се само два-три пъти с него и сега изобщо не го поглежда.

Помогнете ми със съвет, моля ви. Обожавам приятеля си и не искам да се разделяме, но тази миризма определено не ми понася.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар