Осъзнах горчивата истина

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Успя да ме заблуди, че съм истинска късметлийка, че го имам само за себе си

истина

Успя да ме заблуди, че съм истинска късметлийка, че го имам само за себе си


Осъзнах горчивата истина твърде късно и то по възможно най-болезнения начин.

Влюбих се в един мъж и си мислех, че той изпитва същите чувства към мен. Не мога да отрека, че играеше твърде умело ролята си и ме накара да повярвам в нещо, което по-късно се оказа, че не е истина. Казано с други думи голямата ми любов се оказа розов балон, който се спука твърде бързо.

Успя също така да ме заблуди и че е готов да направи всичко за мен, само и само да съм добре, както и че е най-прекрасният човек на света, а аз съм истинска късметлийка, че го имам само за себе си.
Е, да, но това не беше истина. Оказа се, че през цялото това време съм живяла в един напълно илюзорен свят, без дори да го осъзнавам.

Постоянно мислех за него и го обожавах с всяка фибра на тялото си. Обичах го повече от себе си и бях готова да пропътувам света, за да го видя отново, пък било то и само за една минута.
Не спирах да тъгувам за него, докато не осъзнах жестоката истина – той отдавна ме беше забравил, но незнайно защо продължаваше да ме кара да живея в иначе красивата заблуда за вечната ни и силна любов.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар